[i9003] [Özel Rom] Sehr-i Rom v1.0 [ XXKPH ] * YAYINDA !!! * 03.10.2011

Konu Sahibi
hocam dediginden hic bisi anlamadim ama sana diyecegim su. anlatimi sirasiyla eksiksiz uygularsan hicbir sorunla karsilasmazsin cunku ben test esnasinda ve rom bittikten sonra kimbilir kac kere yaptim bu islemleri 1 aydir.. anlatimda herhangibir sorun yok rahatlikla yukleyebilirsin yani

emeğine sağlık kardeşim şu an deniyorum çok güzel güzel

Tepkiler: Şehriyar
Gayet güzel olmuş.Eline sağlık.

Konu Sahibi
Yükleyen var mı?

Ben yükledim gayet güzel.

----------Eklendi @ 21:48:33 ---------- Yazıldı @ 21:48:09 ----------

Yalnız menüleri düzenleyip kaydettim kapattım açtım eski haline gelmiş.

Konu Sahibi
Ben yükledim gayet güzel.

----------Eklendi @ 21:48:33 ---------- Yazıldı @ 21:48:09 ----------

Yalnız menüleri düzenleyip kaydettim kapattım açtım eski haline gelmiş.

hocam onda benlik bişi yok valla ya ben burda herşeyi bir araya getirdim normalde hepsi ayrı işlemler mesela önce rom yüklersin sonra root edersin sonra tema dosyalarını sistem dosyalarıyla değiştirirsin sonra işte ne biliyim touchwiz i sistemdekiyle değiştirirsin bide bütün bunların hepsi için kodlar yazmak zorundasın örneğin bi touchwiz i değiştirmek için sistem erişimini açmak lazım oluyo bunun için bu kodu yazmak zorundasın "mount -o remount rw \system" ben bunların hepsi hazır biçimde olsun diye rom haline getirdim çok az bi uğraşla hepsine sahip olunuyor işte bence gayet güzel oldu ben her formattan sonra bazı şeyleri teker teker yüklüyodum root ediyodum falan uzun ve zahmetli oluyodu bu süper oldu şimdi

mole70

Üye
Ordanda "Sehriyar.zip" dosyamızı seçin ardından da "Yes - Install Sehriyar.zip" seçeneğini seçin.
dostum bende bu seçenek çıkmadı
akşama yine deneyeceğim ama ilk denememde çıkmadı
telefon rooy oldu cmn de yüklendi
direk telefon menüsünden cmn den romu görüyor oradan flaslasak olmazmı ki

Yazdıklarının başını ve sonunu okudum. Neyse sorun yok. Harika olmuş.

Konu Sahibi

kusura bakma ya dosya ismini duzeltmeyi unutmusum.. SHRYR-ROM v0.6 Beta.zip dosyasi olacak o

mole70

Üye

kusura bakma ya dosya ismini duzeltmeyi unutmusum.. SHRYR-ROM v0.6 Beta.zip dosyasi olacak o

senide uğraştııyorum ama yazılanları aynen yapıyorum (CWM ye root yetkisi verdim):
1- install zip from sdcard
2 -choose zip from sdcard
3- 2.basamaktaki menü geri geliyor ve altta şu yazı var (E:Can't mount /sdcard )
yaptığım işlem sırası bu ayrıca denediklerim:
extrenal sd ye attım,dahili sd ye de attım, birde ikisine birden attım, hepsinde aynı hatayı verdi(kartın ana dizinine atıyorum,herhangi bir klasör içine atmıyorum) yanlış birşey yok gibi.
fakat normal menüde CWM yi çalıştırıp Flash update menüsene girince ROM u görüyor üzerine basınca falaslayayımmı diye soruyor buradan yapabilirmiyiz
veya dahili harici karta format çekip telefonu fabrika ayarlarına geri alsam (engelleyen program olabilirmi acaba diye) root ve CWM silinirmi yani ilk işlemi tekrar yapmak gerekirmi
ilgin için teşekkür ederim

Konu Sahibi
hocam sen anlatimi dogru uygulamamissin ki bak ben orda cwm ye girin demedim recovery moda girin dedim ses arttirma+home tusu+ acma kapama tusuna basacaksin telefon kapaliyken. karsina recovery mod cikacak. asil cwm orasi

mole70

Üye
hocam sen anlatimi dogru uygulamamissin ki bak ben orda cwm ye girin demedim recovery moda girin dedim ses arttirma+home tusu+ acma kapama tusuna basacaksin telefon kapaliyken. karsina recovery mod cikacak. asil cwm orasi
tamam biliyorum fakat o şekilde yapınca (E:Can't mount /sdcard ) hatası alıyorum dediğim gibi o şekilde görmüyor ben sadece program üzerinden olabilirmi dedim
yukarıda yazdıklarım demiş olupta almış olduğum sonuçlar

----------Eklendi @ 20:48:37 ---------- Yazıldı @ 20:23:22 ----------

tamamdır yardımların için teşekkür ederim telefondaki bütün sd lere formet attım fabrika ayarlarına döndüm denedim ve oldu sanırım kurulu bir programdan kaynaklıymış seni de yourdum
10 dk karıştırdım çık şık duruyor eline sağlık

ellerin dert görmesin keşke galaxy sl im olsa diyesim geldi

Konu Sahibi
Açılış resmini düzelttim ama deneme şansım olmadı deneyen arkadaşlar olursa 1. mesaja eklemeyi düşünüyorum şuan vaktim yok bi telefon görüşmesi yapmam lazımda

Ekli dosyalar

devilmy

Üye
OTG özelliği olabilir (USB on the go - N8 lerdeki gibi klavye mause veya disk takabilme.. Çalışma aşamasında şuanda onlar yayınlasınlar ben direk ekleyeceğim ) şu özellık süper olur :=)

Konu Sahibi
OTG özelliği olabilir (USB on the go - N8 lerdeki gibi klavye mause veya disk takabilme.. Çalışma aşamasında şuanda onlar yayınlasınlar ben direk ekleyeceğim ) şu özellık süper olur :=)
evet bende cikmasini bekliyorum bakalim

bjksam

Üye
ya ben cwd de romu göremiyorum sd ye attığım zaman

Konu Sahibi
external sd ye atacaksin kardesim.

bjksam

Üye
sorun cozuldu sagolasınız peki bu temayı değiştirmenin bi yolu varmı