i9003 Android 4.0 RemICS v1.5.3 Overclock yapılabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3673

Üye
    Konu Sahibi
i9003 Android 4.0 RemICS v1.5.3 Overclock yapılabilir mi ?
Merhaba,
i9003'e Android 4.0 RemICS v1.5.3 Custom ROM'unu yükledim, ROM gayet stabil çalışıyor. Telefona OC yapmak istiyorum.
Android Sürümü : 4.0.4
Kernel : 2.6.35.7-CL615624
dhiru1602@ICS_CM9 #1
Tue Jul 24 04:05:01 IST 2012
Anabant Sürümü: I9003JXKP3
Overclock yapmak için kernel mi yüklemeliyim ? Veya bu haliyle OverClock yapabilir miyim ? AnTuTu CPU Master programıyla yapmayı denedim, 1.0 GHz'i arttıramıyorum bu şekilde, ne yapmam gerekiyor?

serif55

serif55

Üye
Bu şekilde olmaz kardeşim sen sadece rom u değiştirmişsin sanırım. oc yapman için ayrıca kernel inide değiştirmen gerekiyor. Hazır oc lu kernellerde var normalleride, istediğini flash layıp no frills yada cpu master programıyla kolayca kontrol edebilirsin ;)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Simdilik herhangi bir cm9 surumunu kullanmanizi tavsiye etmem.. Hardware composer adi verilen driver eksik ve bunu Ti firmasinin yayinlamasi lazim.. Romu ilk yuklediginizde farketmezsiniz ama sonradan gunluk kullanimda sorunlar yasamaya baslarsiniz.. arayuzde kasmalar baslar klavyede tuslari gec algilar falan.. bence beklemede kalin..

devilmy

devilmy

Üye
Dostum cameran calisiyormu bu romda herhangi sorun varmi. .bende yuklicm...buna. Sarj dayanmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...