i8510(galiba s60 v9.3) video kontrast sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TBOYH

Üye
    Konu Sahibi
i8510(galiba s60 v9.3) video kontrast sorunu
Telefonda real playerın açtığı vieoların kontrastı bozuk.Real player ın ayarlarına girince kontrast ayarı %0 da gözüküyor.%50 ye ayatrlıyorum tamam deyip çıkıyorum ama ayarımı kaydetmiyo.Cıkıp girince gene kontrast %0 gözikiyo. Ne yapmalıyım.

prooof13

Üye
bu hata corevideo, smartvideo vb farklı codec yukledikledikten sonra meydana geliyor. orjinal ayarlarina geri donmeniz gerekli. bunun için:
menü-> ayarlar-> ayarlar-> genel-> orj. tel. ayarlaıı deyip fabrika ayarlarına geri dönün. telefon açılıp kapanacak ve sorunsuz çalışacak. korkmayın verileriniz kaybolmaz sadece ayarlarınız değişecektir.

iyi günler.

--------------- Ekleme ---------------

bu hata corevideo, smartvideo vb farklı codec yukledikten sonra meydana geliyor. orjinal ayarlarina geri donmeniz gerekli. bunun için:
menü-> ayarlar-> ayarlar-> genel-> orj. tel. ayarlaıı deyip fabrika ayarlarına geri dönün. telefon açılıp kapanacak ve sorunsuz çalışacak. korkmayın verileriniz kaybolmaz sadece ayarlarınız değişecektir.

iyi günler.

rewaz

Üye
benimd ebaşıma gelmişti bu sorun dedigi gibi fabrika ayarlarını yükledim düzeldi:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt