i8160 rom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maybek

Üye
    Konu Sahibi
i8160 rom
Arkadaşlar merhaba Samsung Galaxy Ace2 ile ilgili rom yok mu? Forumda baktım bir türlü yok. Acaba i8160 için JB güncellemesi ne zaman çıkar? Bu hususta bilgisi olan var mı? Teşekkürler

kerimtoker

Üye
hocam bende hergün araştırıyorum fakat hiç bir bilgi yok

maybek

Üye
    Konu Sahibi
Acaba bunu yapanlar buna güncelleme yapmayı unutmuşlar mu? Forumlarda bunun haricinde tüm Samsunglarin güncellemesi var.
Ama bunun ki yok. Yoksa bu telefon tutulmadı da ondan mi

seyyah26

seyyah26

Üye
yerli-yabancı sitelerde bakındım anladığım kadarıyla ICS güncellemesini es geçip Jelly Bean (4.1) güncellemesini alacakmış tarih konusunda açık bilgi yok 1 ay sonra diyende var, 2-3 ay sonra diyende neticede bekliyeceğiz başkada yapacak birşey yok...
xda sayfasında 2.3.6 üzerinde modiyifiye edilmiş rom gördüm (italian job isimli biri yapmış) ama gerek duymadığım için denemedim...

galaxsi adv. a 4.1 güncellemesi gelmiş donamın olarak benzediği için en kötü ihtimalle ace2 ye portanır diyenlerde var...

maybek

Üye
    Konu Sahibi
acaba kesin bir bilgi yok mu ne zaman çıkacak bu güncelleme. Neredeyse her gün bakiyorum birsey yok.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar telefonu rotladim bir sıkıntı yikti kullanıyorum. Bu aralar güncelleme uyarısı alıyorum ne gsm üzerinden ne de kablosuz bağlantı üzerinden güncelleme olmuyor. 4 mb'lik bir güncelleme bu. Yukleniyor diyor yeniden başlat uyarısından sonra güncelleme kabul edilmedi diyor. Acaba neden oluyor bilen var mi. Acaba telefonu rotladim ondan olabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt