Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
i8150 için htc romu gibi birşey mümkün olabilirmi veya varmı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
absakalli
Üye
Konu Sahibi
i8150 için htc romu gibi birşey mümkün olabilirmi veya varmı ?
arkadaşlar ben su an cm9 kullanıyorum fakat htcnin arayüzü daha çok hoşuma gidiyor. galaxy w için bu mümkün mü veya varmıdır?
sadikbircan
Üye
Htc romları portlanabilir ancak galaxy w htc nin herhangibir telefonu ile aynı yada benzer donanıma sahip olmadığı için bu konuda uzman birisi gerekli.Ama istediğin şey htc görünümü ise htc nin launcher uygulamasını indirip yükleyebilir yada cm9 için htc teması indirebilirsin
absakalli
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler
ceydonmez
Üye
htc nin saat ve hava arayuzu gıbı canlı hareklı olanı varmı ben bulamadım,bulduklarım orjinal htc widget gıbı değiller,mesala arkadasımda htc var onun hava durumu bulutlu oldugundan bulutlar hareket edıyor vs cok kalıtelı bır goruntusu var.
sadikbircan
Üye
Demek istediğiniz htc sense arayüzü.Bunu internette ararsanız bulma imkanız var.Eğer bulamazsanız launcher ve widgetler htc romu uzerinden cekilebilir.
ceydonmez
Üye
bire bir aynı hava durumu ve saati varmı aynı zamanda bulutlaR felan hareketli oluyor HTC de,varsa samsung ıcın boyle uygulama burada paylasırmısınız.
sadikbircan
Üye
Daha önce hiç aramadım ve direk olarak aynısı olduğunu sanmıyorum ancak bu arayüzü biliyorum.Ve oldukça fazla ram harcıyan bir launcher.Htc romu üzerinden çekilebilir ama doğrudan bir işlem yapmadan çalışacağını sanmıyorum.Forumda bir htc telefon üzerinden bu arayüzü portlayabilecek arkadaşlarla irtiba geçmeni tavsiye ederim.