i7500 Açılmıyor lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kachaks

Üye
    Konu Sahibi
i7500 Açılmıyor lütfen yardım edin
Arkadaşlar telefonu daha yeni bir arkadaştan aldım içinde gördüğüm kadarı ile 2.2 ne olduğunu bilmediğim bişi yüklüymüş..Neyse telefonu camerası açık bir şekilde masanın üstüne bıraktım ( unuttum ) sonra bir baktım kapanmış..açmaya çalışyorum fakat galaxy aosp yazısı çıkıyo kalıyo öyle 45 dk dır açılmadı.Hiç bir bilgim yok android telefonlarla ilgili.Buna reset atılırmı telefon açılmadan içindeki herşey silinsin önemli değil..Yeterki açılsın telefon...lütfen yardım edin..

Electro-Monser

Electro-Monser

Üye
Android telefonlara kapalıyken reset atılmaz. Sadece açıkken gizlilik ayarları menüsünden "Fabrika Verilerine Sıfırla" seçeneği kullanılabilir.

burakasd12

burakasd12

Üye
telefona ses kısma+ kapama + kamera tuşlarına bastığında downlad moda alıyor mu ona göre yardımcı olayım

berkcombil

Üye
telefona ses kısma+ kapama + kamera tuşlarına bastığında downlad moda alıyor mu ona göre yardımcı olayım
Arkadaş doğru söylüyor.Eğer 3 tuş kombinasyonu çalışıyorsa fazla korkmana gerek yok.Telefona en fazla flaş atmak zorunda kalırsın o kadar.Bu arada bataryasını çıkartıp bir 5 dakka sonra yeniden takıp açmayı dene.Bazı androidlerde senin yaşadığın gibi problemleri kendiliğinden hallediyormuş(Daha başıma gelmedi İnşallah da gelmez)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt