İ7 3D max programında kasma yapıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
İ7 3D max programında kasma yapıyor.
Arkadaşlar merhaba babamda Acer i7 işletim sistemli bir bilgisayar var.Özellikleri 8gb ram, 2gb HD Nvidia 640M ekran kartı falan filen :D.Ama 3DS Max programında kasma yapıyor ve ara sıra uygulama kapanıyor.Yardım ederseniz sevinirim ve ayrıca benim elimde Core Duo bilgisayar var hangi oyunları kaldırır.Önerirseniz sevinirim :)) şimdiden teşekkür ederim :D

pckobat_78

Üye
Yazılımsal bir yogunluk olabilir. Format atın babanızın bilgisayarına bende.
Core duo bilgisayarın tam özelliklerini alabilirsek...

ANIL

ANIL

Admin
Kasmanın sebebi belkide ekran kartını değiştirmediğiniz için olabilir. İşlemci ile intel hd ekran kartı bütünleşiktir. 640M'e geçmemiş olabilirsiniz.

gokkurt

gokkurt

Üye
Bende de i7 3960k işllemcili, gtx690 4gb ddr5 ekran kartı, 16gb 2133mhz ramli bir sistem var. Ben de aynı sorunu yaşıyorum; max 2013 autocadde modellenmiş bir kat planını içe aktardığımda fazlasıyla kasma yapıyor. Update 6'yı indiriyorum, kurulumdan sonra test eder sonuçlarını yazarım.

dookie85

dookie85

Üye
2013 kullanmak zorunda mısınız? 2009 kullanın olmaz mı, o versiyon iyidir

gokkurt

gokkurt

Üye
evet 2013 kullanmak zorunda değiliz ama ben 2011'e vray krek yapamadım, forumlardan araştırdım cra ckler uçmuş diye okudum pek çok siteden, (her zaman yaptığım crk artık yemiyor).. o yüzden geçtim 2013'e, yoksa 2011'^den vazgeçecek adam değildim valla

--3d max 2013 update 6 yükledim ancak sonuç hala aynı-

hlldll

hlldll

Üye
Beyler sorun Pclerde Falan Değil Çogu Grafik Ve Dizayn Tarzı Programlar Her Zaman Kasma Yapıyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt