i550w Skyfire sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

funky_boy

Üye
    Konu Sahibi
i550w Skyfire sorunu
Bildiğiniz gibi samsung un symbian lı telefonlarında skyfire adındaki muhteşem program çalışmıyor..
Bi adamın çalıştırabildiğini duydum, daha doğrusu foruma yazmış.. ama o adamda ortalıkta yok.. sonuç olarak yardım edebilecek biri varsa çok iyi olur.. bu programı naıl çalıştırabiliriz...

sezbatu

Üye
Bildiğiniz gibi samsung un symbian lı telefonlarında skyfire adındaki muhteşem program çalışmıyor..
Bi adamın çalıştırabildiğini duydum, daha doğrusu foruma yazmış.. ama o adamda ortalıkta yok.. sonuç olarak yardım edebilecek biri varsa çok iyi olur.. bu programı naıl çalıştırabiliriz...

evet arkadaşım sana katılıyorum inşallah birileri duyar sesimizi
birde şöyle iyi böyle süper yazmıyorlar mı teli kırasım geliyor :agla

mehmetk_357

Üye
S.A öncelikle kardeş ben skyfireyi direk yükledim ve çalıştı i550w de :D

lee67

Üye
evet arkadaşlar bende yükledim çalışıyor son sürüm hatasız i550w de çalışıyor

Bora

Bora

Üye
İ550w da skyfire ile ilgili hiçbir sorun bulunmamaktadır ben gayet güzel kullanmaktayım.Siz programı kuramıyorsanız telefona suç atmayınız.N95 e skyfire nasıl yükleniyor ise aynı yöntem ile yapacaksınız.Ayrıca skyfire da locating sorunu ile karşılaşmamak için symbian os pipes 1.3 programını kuracaksınız.

hcvc

Üye
os pipes 1.3 nerden indirebiliriz? aradım bulamadım, yardım edermisiniz?

mehmetk_357

Üye
kardes sykfire alphayı yükledim direk calıstırdı :D CANLI TVYİ FİLAN ACABİLİOM AMA KASIO

funky_boy

Üye
    Konu Sahibi
hangi versionu yüklediniz acaba.. ?

jmjarre

jmjarre

Üye
Sağol Bora..

exmurat

exmurat

Üye
acil yardım arkadaslar skyfire yükledim ama bağlanırken wlan bağlantısını sormuyor nasıl halledicez bu sorunu?bilen arkadaşlar yardım edin internete bağlanamiyorum

UHDE

UHDE

Üye
daha önce n79 da çalışan program aniden hata verdi,kaldırdım tekrar yüklerim diye şimdi yüklenmiyor bile :ağlarım:

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
dostum sormaz o kendı sana bağlantı yerlerını gosterdıınde en ustte wlan ağı ara var ona basıyon ve buluyo xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt