İ550W de N-Gage Oynayabile Var mı? (Lütfen Bilginizi esirgemeyin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezerbaris

Üye
    Konu Sahibi
İ550W de N-Gage Oynayabile Var mı? (Lütfen Bilginizi esirgemeyin)
Arkadaşlar i550w de n-gage oynayabilen var mı aranızda eğer varsa bunu nasıl başardığını detaylı olarak anlatabilir mi?
Yaklaşık 2 haftadır bu sorunun cevabını arıyorum ancak bir türlü başaramadım. Yüklemediğim program denemediğim yöntem kalmadı ancak herseferinde error-6 hatasıyla karşılaştım.
En son bu siteden Bora adlı Moderator un açtığı konuda bunu başardığını gördüm ancak ne internette nede çevremde bunun mümkün olmadığını söyleyenlerin sayısı bir hayli fazla.
Sizce bu mümkün müdür.

andrei123

Üye
hayır mümkün değil

sezerbaris

Üye
    Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkürler. Bencede mümkün değil ancak şu linkte moderator mertebesindeki arkadaşımız bunun mümkün olduğunu söylemiş ancak son derece yetersiz bir açıklama yapmış. Kendisine değişik konularda sorduğumda sadece kendisinin değil bir çok arkadaşının i550 de N-gage oyunlarını sorunsuz olarak oynadığını yazmıştır. (Ancak nasıl yapıldığı konusunda herhangi bir cevap alamadım kendisinden)
http://www.maxicep.com/samsung/sgh-i550w-ve-sgh-i450-ye-n-gage-yukleme-224538.html

Konu var ancak açıklama son derece yetersiz. N95 lere yüklendiği gibi demiş ancak yüklemediğim yöntem kalmadı.

--------------- Ekleme ---------------

Yanlız Bora arkadaşımız n-gage yüklemesini İşletim sistemiyle oynayarak yaptığını söylemiş.
Ben bu noktada takıldım eğer gerçekten böyle bir şeyi başardıysa bu bir ilk olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...