i450 ses yükseltme kodu varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

cakmakalper

Üye
    Konu Sahibi
i450 ses yükseltme kodu varmı ?
arkadaşlar e250 vb. diğer telefonlar gibi i450 dede ses yükseltme gibi birşey varmı s60 3rd telefon

yusfcuk

yusfcuk

Üye
bende i450 kullanıcısıyım ama sanmam öyle bir - olucağını. Çünkü nokianın işletim sistemini kullanıyor . Eğer nokiada öle bi şifre varsa bunun içinde geçerlidir. Tabi bulacağın -n symbian 9.1 işletim sistemi için geçerli olması gerekir :D

Nebiçim bir anlatım şekli oldu yaws :D

Tesadüfe bak benimde bundan önceki tlfn 6300 dı :D

fornax_25

Üye
arkadaşım ben sana msn mi veriyim aç görüşelim telefonun sesi artsın
[email protected]

cakmakalper

Üye
    Konu Sahibi
niye msn burdan paylaşta dier kişilerde yararlansın

eren1

eren1

Üye
Nasıl olacak bu ses arttırımı?

BJKursad

BJKursad

Üye
Arkadaslar benimde samsung i450 var benimde sesi yükseltmem lazım yada bilen varsa müziklerin sesini yükselten bi program oda olur çünkü o zmn cok yüksek cıkıyo ses.

oznurhakann

Üye
j700de ses yükseltme kodu varmı acil yardımmmmmmm!!!!

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Ses yükseltme şifresi deilde programı var belki işinize yarar ancak bu programı kullanırken dB i 0 la +6 arasından yukarı veya aşağı taşırmayın ses bozulur
Mp3 Trim PRO (Türkçe)

apache91

Üye
ben alalı 2 ay oldu i450 yi şunu diyebilirim telefon süper hız olsun mp4 vs herşeyi açıyo iyi ama tek eksiyi ses s60 programı çok yükledim ama çalıştırmıyo bende sonunda bıraktım sesini açmayı :P

k31e

Üye
Arkadaslar benimde samsung i450 var benimde sesi yükseltmem lazım yada bilen varsa müziklerin sesini yükselten bi program oda olur çünkü o zmn cok yüksek cıkıyo ses.

arkadaşım ben goldwave die bi pro kullanıyorum ses yükseltmek istediğim zaman atıyom mp3 ü db ayrını az biraz yükseltiyom mp3 formatında kaydediyom yine atıyom tel e deli ses çıkıo walla:oke:

ufukano07

ufukano07

Üye
symbian işletim sisteminde öyle bir olay yok

Üst Alt