I phone4 mü Yoksa .........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by uzuntu

Üye
    Konu Sahibi
I phone4 mü Yoksa .........
arkadaslar telden yazıyorum suankı tel ım HP Ipaq 514 ı phone almayı düsunuyorum bunun ıcın IPhone mı yoksa baska tel mı alayım tavsıyelerinız nelerdır

SavinMe

SavinMe

Üye
suan piyasada özellik uygulama vs. en iyi en kaliteli telefon Iphone hocam kacırma derim..

futbol123

futbol123

Üye
nokia n8 al bnce

by uzuntu

Üye
    Konu Sahibi
Ama Ben Nokia Sevmem Nokia Nın uylamaları görünümü grafikleriyle İ phone yi karşılaktıracak olursak İ Phone Yetişemez

Revengeful

Emekli Yönetici
İphone :oke:

SavinMe

SavinMe

Üye
kardes eğer 1 mlyar üstü para verip sadece telefon olarak kullanacaksan arama vs.seyleri Nokia n8 al..ama ben internet uygulama oyun vs. vs. seyler yani cep bilgisayarı olarak kullanacam diyorsan Iphone4 kacırma derim :)...

erdal usak

Üye
iphone 4 harika tavsiye ederim

--------------- Ekleme ---------------

iphone telefonu birkere kullanan baska telefon kullanmaz cünkü App Store nin iceriligi cok farkli ve zengin
ve kullanimi cok rahat ayni zamanda bilgisayar görevi yapiyor malesef elin malini met ediyoruz keske aziz milletimizin böyle bir üretimi olsa idi onu siz degerli kardeslerime yazmis olsaidim saygilarimla

maxirabit

maxirabit

Üye
Bence hiç değiştirme derim kendi telefonun iphoneden daha iyi iphoneda başka telefona mp3 atıyım diyosun ama diyer telefonda iphone değilse göndermezsin

ESRA-TANER

Üye
ben ne olursa olsun nokıadan şaşma derim :-)

maxirabit

maxirabit

Üye
Dogru kafayı sıyırmak istiyorsan nokia'ya yönel:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt