i phone da trapster uygulamsı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
i phone da trapster uygulamsı
selamlar
Apple store da en populer uygulamalardan biri olan trapster ı

indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Emir

sersalan

Üye
güzel bir uygulama detayli bir bilgi versen cok iyi olur cünkü ingilizcem yok. acaba bu radar seyyar radarlarimida ikaz ediyor yoksa sadece sabit olanlarimi. simdiden tskler.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Dostum bu radar olayları baydı artık..hiçbir tlf teknolojisinde daha radarı tespit edecek bir cihaz yok bunlar sadece kullanıcıların nerde radara yakalandı ise int girip orda radar işaretlemesi sonucu oluşuyor.yani bir nevi ispiyon gibi bişey.radarı tlf görürseniz bilinki orda daha önceden radar kurulmuş şimdi kurulu mu işte o şansınıza kalmış belki varrr belki yokkk.

askkurdu19

Üye
hacı verdiğiniz adrese gittim bir halt yok şunun dowland butonunu yada indirip buraya koysanızya

rockboycyprus

Üye
bi karıştıralım bakalım.... saol...

erdem5522

Üye
Programı itunes storedan indirdim. Programın çalışma mantığı şu. O bölgedeki kullanıcılar tarafından kayıtlar yapılıyor. Bunlar kırmızı ışık kamerası, sabit radar kameraları ve kullanıcıların bildirdiği polisler tarafından yapılan radar vs. uygulamalarını gösteriyor. Program arka planda da çalışabiliyor ve size nerde ne olduğunu söylüyor ve haritada da yerini işaretliyor. Sabit kırmızı ışık (eds) kameraları ve sabit radar kamerlarında bir hata yok.Bence gayet kullanışlı bir program.

ahmetşamlı

Üye
Arkadaşlar bu program bir halta yaramaz ben bizzat indirip kullanmaya çaılştım ama hiçte umduğum gibi çıkmadı neymiş radar,polis çevirmesi,vs.vs. bunları biz kendimiz işaretleyip harita üzerinde bir daha orda yakalanmayacakmışız:kop:yani güncel olarak göstermiyor durum ve hareketleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt