İ phone 4s--samsung s3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglar3535

Üye
    Konu Sahibi
İ phone 4s--samsung s3
arkadaşlar telefon almayı dusunuyorum i phone 4s ile samsung galaxy s3 arasında kaldim fiyati hemen hemen ayni sanirim hangisini tercih edersiniz ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikisini de tercih ederim :ehe

şu an kararsız kaldım

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
s3 uygundur zaten iphone5.2 versiyonu ile yarışacak s3 4se kıyasla çok çok üstün

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence imkanı olan sgs3 ü abd den getirttirsin öünkü oraya çıkacak cihazda snapdragon s4 işlemci olucak ve lte 4g li olucak

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha ben olsam sırf ios için iphone alırdım yada 5 in çıkmasını beklerdim

korkuadam

Üye
S3 bütçen yeterse tabi.Yetmezse Yurtdışında isen Nexus,Türkiye'de isen s2.Ki yerinde olsam vermişken tam veririm s3 alırım.İphone 4s mi kaldı Allah aşkına?

muzip03

Üye
arkadaşlar telefon almayı dusunuyorum i phone 4s ile samsung galaxy s3 arasında kaldim fiyati hemen hemen ayni sanirim hangisini tercih edersiniz ?

Dostm bnde 2 cıhaz arasnda kaldm ama s3 kaynamya bsladm snin kararn ne pekı?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İphone 4s in GS3 den tek üstün yanının IOS işlemcisi olduğunu düşünüyorum.. Gerek ekran boyutu gerek özellikleri ve şık tasarımı ile GS 3 ün 4s den üstün olduğunu düşünüyorum..

muzip03

Üye
İphone 4s in GS3 den tek üstün yanının IOS işlemcisi olduğunu düşünüyorum.. Gerek ekran boyutu gerek özellikleri ve şık tasarımı ile GS 3 ün 4s den üstün olduğunu düşünüyorum..

Iousu gunclmeyle yukslte blymusun ?hızı artyrmu? Bu gunclme androıde olymu?

klongs

klongs

Üye
uygulama fazla

klongs

klongs

Üye
ios ve androidde ayni digerlerini bilemem

klongs

klongs

Üye
bende mehmet bende memnun oldum

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
ipon 5 i bekle yada s3 veya htc one x al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt