I phone 4s aldım bi bakarmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcan68

Üye
    Konu Sahibi
I phone 4s aldım bi bakarmısınız ?
Arkadaslar ben daha onceden java ve symbiyan isletim sistemi olan telefonlar kullandim simdi cok merak ediyorum acaba IOS nasil bir isletim sistemi ve kullanimi nasil rahat edebilecekmiyim birde sizden bir ricâm var ben daha onceden operamini hand ler kullaniyordum java ve symbiyan da simdi bana opera mini han dler veya opera mobile hand ler lazim ama i phone isletim sistemine uygun olani ben cok aradim ama bulamadim

not: iphone 4s'i TÛRKIYE'den almadim ingiltereden bu gun gece saat 11 gibi felan gelecek ilginiz icin simdiden TSk ederim :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Süleymanı buraya çağırmayı çok isterdim ama cezalı bir ay sonra detaylı bilgi alırsın yada diğer arkadaşlar gelir üstte çıkar konu herkes görür bu mesaj sayesinde ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
forumda paylaşımı yasak. :oke:

mavizeybek

mavizeybek

Üye
safari işini çok rahat görür operaya gerek yok kanımca ama illa da istiyorsan app stora da opera mini var ücretsiz olarak indirebilirsin.

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
Suleyman dediler geldim :ehe malesef ios'taki opera minide yok ;) ios'un kullanimi basittir sadece ilk birkac gun yerleri ogrenmek icin ugrasirsin sonrasinda kullanimi cok basittir ;) sayet kafana bisey takilirsa pm atabilirsin ozelden de ;)

- - - Eklendi - - -

safaride flash destegi yok eger dersen ki flash destegi isterim o zaman skyfire veya puffin browser i indir ;)

cyber

cyber

Üye
iphone uyumlu var ama iphone um olmadığı için nerde olduğunu unuttum

15097

15097

Üye
forumda hand.ler paylaşmak yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt