I phone 4 alıcamda burdaki fiyatlar nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by uzuntu

Üye
    Konu Sahibi
I phone 4 alıcamda burdaki fiyatlar nasıl
arkadaşlar vodafonede aylık 65 liraya 24 ay ı phone4 veriyomuş acaba fiyatı nasıl buldunuz
yorumları bekliyorum:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

fatih982

fatih982

Üye
paran varsa git peşin para al ama yoksa hiç kalkışma

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
arkadaşın dediğinetkatılıyorum

turgay27

Üye
çok pahalı fiyatlar ben tavsiye etmem onun yerine htc daha ucuz

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
htcnin hiç bi telefonu iphone4 ten iyi değil iphone4 paranız varsa alın ama yoksa kendinizi zorlamayın

totx

totx

Üye
Kampanyalı ürün alma bence 24 ay boyunca ne olacağı belli olmaz.

guvenkaya

guvenkaya

Üye
bosver iphone 4 fazla ozelligi yok birde cok pahali ben kullaniyorum pismanim satmayi dusunuyorum galaxy s alacagim cok hizli iphone 4 e gore daha fazla ozellik var iphone 4 cekmiyor dogru durust goruntu kalitesi kotu

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bosver iphone 4 fazla ozelligi yok birde cok pahali ben kullaniyorum pismanim satmayi dusunuyorum galaxy s alacagim cok hizli iphone 4 e gore daha fazla ozellik var iphone 4 cekmiyor dogru durust goruntu kalitesi kotu

iphone 4 kuLandığınızdan eminmisiniz :hmmm

guvenkaya

guvenkaya

Üye
iphone 4 kuLandığınızdan eminmisiniz :hmmm

tabiki eminim isterseniz sizin icin bir video hazirliyim gonderiyim bakin elimde suan 2 tane iphone 4 1 tane galaxy s bir tane n8 3 tane iphone 3gs 32 gb var

_Faruk

Üye
kardeşim bu dönemde iphone alınmaz yaz geliyo malum yeni model çıkacak %90 onun dışında iphone' a zaten telefon denemez bu ayrı birşey milletin ne dediğine bakma kardeşim bütçen el verdikten sonra alınabilcek en iyi cihaz bunun üstüne birşey ben görmedim samsung nokia applenın yanına yaklaşamaz merak etme ayrıca illa kontratlı almanı tavsiye etmem 2 yıl az bi süre değil kontratlı alırsan da turkcell den al vodafonunkilerde sim kilidi var galiba ama temmuzu beklemeni tavsiye ederim

guvenkaya

guvenkaya

Üye
herkes bilmeden konusuyor youtube da telefon karsilastirmalari var bakin iphone 4 de telefon mu bende 2 tane var satiyorum biri original sim kilitsiz digeri jb ile basebandi 01.59

JuNKy__

JuNKy__

Üye

:kop: :d: :ehe (h) :evet: hiç gulecegim yoktu yaa :kop: iphone4 un goruntu kaltesine dusuk diyen İLK ve TEK kişisin galiba :evet:

# Hangi model ve marka olursa olsun uygulama vs yukleyınce yavaslar dogal olarak
# Pahalı olmasına dıyecek soz yok haklısın tabiiki :bilmm
# Ozellik konusuna gelince iphone ve galaxy s in işletim sistemleri farklı oldugu için daha ozellikli diye bişey yok bence. iOS un da kendine özgü cok guzel ozellikleri var. Galaxy s deki işletim sisteminin de kendine özgü ozellikleri var. Yani bu 2sini karsılastırmak bence SAÇMA :vur

emreilhans

emreilhans

Üye
abicim ben kendi fikrimi belirteyim kasa kalitesi ve arkasındaki o elma başlı başına bi handikaptır zaten amaa bende şu an 3gs var nisan sonu rusyada galaxy plus çıkıcak trye geldiğindi onu alacağım çift çekirdek işlemci filan süper ötesi bence ip4 e o para verilmez ha eğer apple kullanıcam diyorsan veya retinanın tadına varmak istiyorum diyorsan ipod4 al paraya yazık ha eğer ipod istemiyorum diyorsan 3gs al 4 e o para verilmez yazıktır günahtır apple=ios galaxyplus=android 2.3 <3<3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt