i-phone 3gs mi lg optimus black P970 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasalliomer

Üye
    Konu Sahibi
i-phone 3gs mi lg optimus black P970 mi
ikisinden birini alicam da tam olarak karar veremedim sizce en iyisi hangisi yardımlarınızı bekliyorum

cihan3454

cihan3454

Üye
Bu iki tercih arasında, tabiki lg

Ocean258

Ocean258

Üye
3Gs eskı telefon hocam sımdı yapma allah askına .. Lg optimus Black her turlu iyi ondan fiyat olarakta tasarım olarakta bence.. İşletim sistemide android 2.2 froyo uygulama ve oyunlardada sıkıntı cekmıyorsun.bende black kullanıyorum şarj süresi ekran kalitesi ve parlaklıgı konusunda piyasadaki en iyi smartphone'lardan birisi Black tavsıye ederım ben sana

hasalliomer

Üye
    Konu Sahibi
3Gs eskı telefon hocam sımdı yapma allah askına .. Lg optimus Black her turlu iyi ondan fiyat olarakta tasarım olarakta bence.. İşletim sistemide android 2.2 froyo uygulama ve oyunlardada sıkıntı cekmıyorsun.bende black kullanıyorum şarj süresi ekran kalitesi ve parlaklıgı konusunda piyasadaki en iyi smartphone'lardan birisi Black tavsıye ederım ben sana
eyvallah usta bende black diye düşünüyodum arkadaşlar iphone dediler benimde kafam karışmıştı

y n s c n

y n s c n

Üye
Bu ikisi rakip olamaz arkadasım, optimus black ezer geçer.. Donanımsal olarak daha güçlü optimus black.. Android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor ve ekran boyutları daha büyük. Ekranında nova display özelliğini barındırıyor ve ön kamerası tam olarak 2mp ,700 nit ips lcd ekrana sahip olan optimus black arm cortex 1Ghz ve 512mb ram'e sahiptir.. Dolayısıyla hız konusunda sıkıntı çekmezsin.. Benim tavsiyem tabiki optimus black , iphone 3G's ile karşılaştırmak yalnış olur..

technoshark

technoshark

Üye
i-phone ile optimus black'i karşılaştırma yapman bile hata olmuş.Tabiki Optimus Black, Şuan güncelleştirmesiylede son derece muazzam bir görünüme sahip oldu...

Bence kesin olarak tercihin black olmalı..

hem ocean258 'in dediği gibi. ekran kalitesi ile cezbedici bir güzelliği var, tavsiyem sana blackten yana.. ki sıfır almak istiyorsan vatanbilgisayarda indirim devam ediyor ayrıca ;)

Masha

Masha

Üye
İphone 3Gs ile Optimus Black karşılaştırılması çok saçma. Arkadaşlarımız İphone 4 ile karşılaştırıyor 3gs bişey değil :)
Android 2.2 Froyo işletim sistemli olması düşük denildiği halde hızlı bir smartphone denilmesi ki Bir arkadaşımız 2.3.7 güncellemesini paylaştı. Artık ne kadar Ezer bilemiyorum. Sağlam ve kaliteli bir cihaz şüphen olmasın. Ekranı çok iyi zaten Lg'ninki Nova Display ekranı var. Ve uzaktan yardım özelliğiyle mest edici. İphone'un ismine bakma tavsiyem Lg Optimus Black'tir.

Ocean258

Ocean258

Üye
eyvallah usta bende black diye düşünüyodum arkadaşlar iphone dediler benimde kafam karışmıştı

:)) Aman kardes kafanı karıstırmalarına ızın verme.. Iphone 4S desen anlarımda ıphone 3.. aman aman dıyorum.. kafanı karıstırmalarına ızın verme,ıphone kulluyorum dıyebıleceksın dıye o telefonla ugrasılmaz. Eger optimus black almak nasıp olursa ne demek ıstedıgımı anlarsın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt