Telefon Tavsiyesi İ-phone 3g s mi ? Nokia x6 mı ? Nokia N8 mi Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bladenick

bladenick

Üye
    Konu Sahibi
İ-phone 3g s mi ? Nokia x6 mı ? Nokia N8 mi Yardım Lütfen
Lütfen Yardmcı Olun Ya 3' ü arasında kararsız Kaldım Formda Bakıyorum Eşit Rekabet var herkes arasında ama net bi cevap veren yok lütfen 3 ünden birisini almayı düşünüyorum hangisini alayım .. :bilmm

carambole07

Üye
kardeş bn 2 haftadır x6 kullanıorm ve çok memnunum hiç bir şikayetim yok..iphone da kullandım eğer kamera ve müzik istiyorsan x6 derim.eğer ben internet için alıcam telefonu dersen iphone derim..n8 hakkında pek bilgim yok..karar senin..

karakartal39

Üye
kardesım bende n8 kulalnıyorum bende problem yasamadım ıpone bırazdaha ıyı ama ben memnunum.

serhat_002

serhat_002

Üye
x6 kullanıyorum tfl güzel ama param olsa n8 alırım... bence n8 al... ıphone bıraz uğraştıyor...

asepsi

asepsi

Üye
üstad daha önce x6 yada n8 kullanma imkanım olmadı ancak nokianın 5800xm dahil bir çok symbian telefonunu kullanmış ve iphone 3gsye yeni geçmiş biri olarak sana nacizane tavsiyem iphonedur. ovi storedan uygulama indirip kullanmakla apple storedan indirip kullanmak arasında pek fark yok gibi gözükse de iphone uygulama konusunda çok daha başarılı gibi geldi bana. hem internet hem uygulama hem de oyun konusunda iphone tavsiyemdir ancak müzik ve kamera için istiyorsan carambole07 arkadaşın dediği gibi nokia daha mantıklı.

serkan719

serkan719

Üye
Hiç Tartışmaya gerek yok açık ara N8

Starsley

N8 her türlü ezer.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Paran varsa N8 al tabi ki ;)

bytuning

bytuning

Üye
Kardeşim bence ya N8 ya da iPhone 4 al

serkan719

serkan719

Üye
Zaten N8 ile 3GS aynı para.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt