I Phone 3g Oyun Program atmak

Sponsorlu Bağlantılar

mackamcm

Üye
    Konu Sahibi
I Phone 3g Oyun Program atmak
merhaba ı phone 3g 8b 2 el makina aldım sürüm 3.2.1 bu konuda yeniyim örnek ı phone uyumlu oyun indirdim bilgisayara ı phone atmak için hangi programı yüklemem gerkiyor normal usb bilgisayara taktığımda yanlızaca fotorağ albümü çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
versiyon 3.2.1 mi eminmisin

Ntolga79

Ntolga79

Üye
çok iyiy ardasımın işine çok yaradı!

mackamcm

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardım edicek

musti09500

musti09500

Üye
internetten i.tunes programı indir ve bilgisayarına kur kurduktan sonra iphoneyi bilgisayara bağla yine fotoraf albümü çıkacaktır bırak çıksın foto albümü ekranın altına indir ve itunesten telefone program oyun muzik atabilirsin

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ewet arkadaşında dedigi gibi itunes programı yukleyerek oyun video mp3 atabilirsin cihaza biraz karışıktır ama kurcaladıkca anlaşılır

Reader881

Üye
atabilirsiniz diyorsunuz adam nasil atildigini soruyor,atila bilecegini sormuyor.bilen varsa ayrintili olarak sirasiyla nasil atilacagini anlatirsa bilmeyenlerde yararlanir.Tesekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim indirdiği oyunları uzantıları ipa olacak üzerine tıkla itunes programların olduğu sayfayı açar yanda solda ortada iphone nun üzerine tıkla ortada applicatiosu aç aşağıda sağda sync tuşuna ba yüklenir..

nesim_fb@@@

Üye
yaptım ama iphone bieşy gelmiyo itınes te yüklendi görünüyo ama tel de bişey yok

zed313

zed313

Üye
sen itunesi yükle yükledikten sonra kurulumu yap telefonunu tak orada telefonunu gösterecektir telefonunda zaten karşılaştırılıyor der müzikleri falan sen itunes açılınca oraya sürükle oradan yüklersin oyunlara gelince bedava olanları secebilirsin onlarıda sağ üst kosede zaten yükle yazısı var itunes te tabii oyun programıda oradan kurarsın ama önce sen itunesi ekle ayrıca burada arkadaşlar çok örnek vermiş senin gibi çok kişi aynı soruyu soruyor buraya başlık açmadan önce önceki başlıkları incele eminim çok şey bulacaksın eğer yapamazsan yaz daha ayrıntılı anlatalım...

elizkundura

elizkundura

Üye
ewt aynı sorun bende de var benim sürüm 3.0

elizkundura

elizkundura

Üye
bende de aynı sorun var yardım please

--------------- Ekleme ---------------

ee cevapyok mu

hayvan

hayvan