İ phon 4S ile Cekilmiş Kısa bir Filim sahnesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
İ phon 4S ile Cekilmiş Kısa bir Filim sahnesi...
[video=youtube;I-KrhgwtXLg]http://www.youtube.com/watch?v=I-KrhgwtXLg&feature=youtu.be[/video]

15097

15097

Üye
bak sen şu iphone'a ;)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
N8le cekilmis diziyi unutmayin

alien97

alien97

Üye
Hakikaten süpermiş çok kaliteli çekiyor.

franzliszt

franzliszt

Üye

Ama hala n8 daha güzel çekiyor. :)
hayır iphone4s daha güzel çekiyor iphone4 deseydin haklıydın lakin ben çok dikkat ettim iphone4s yeni lensle daha başarılı nedenide n8 ile aynı diyafram açıklığını kullandılar iphone4s de ve zeiss gibi kızılötesi kıran bir mercek daha koydular iphone4s e aslında aynı çekiyorlar iki cihazıda kullanmış biri olarak söylüyorum ama 1080p 720p den daha büyük bir format bu yüzden önde iphone4s .

tempestshine

tempestshine

Üye
ne n8 ne iphone en iyisi nokia 808 :yuru

pRime.

pRime.

Üye
hayır iphone4s daha güzel çekiyor iphone4 deseydin haklıydın lakin ben çok dikkat ettim iphone4s yeni lensle daha başarılı nedenide n8 ile aynı diyafram açıklığını kullandılar iphone4s de ve zeiss gibi kızılötesi kıran bir mercek daha koydular iphone4s e aslında aynı çekiyorlar iki cihazıda kullanmış biri olarak söylüyorum ama 1080p 720p den daha büyük bir format bu yüzden önde iphone4s .

bu videonun aynı kalitedeki halinin 720p'sini n8 ile çekersin. iphone 1080p'den kazanıyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar I phoneni kamerasi gercekten mukkemel ne n8 yaklaşabiliyor Neden HTC one xe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt