ChaLLenGeR Üye Originally posted by Haberci@Oct 22 2005, 04:56 PM Arkadaşlar verdiğim linkte yukarıda yazdığım köpeğin I love you diye konuşması var siz hangi linke tıklıyorsunuz da başka bi şeyler görünüyor anlayamadım? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [post=196808]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Ne reklamı ya ben reklam felan göremedim siyah bir sitenin ordasında açılan media playerden reklamsız izledim ben... ;
Originally posted by Haberci@Oct 22 2005, 04:56 PM Arkadaşlar verdiğim linkte yukarıda yazdığım köpeğin I love you diye konuşması var siz hangi linke tıklıyorsunuz da başka bi şeyler görünüyor anlayamadım? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [post=196808]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Ne reklamı ya ben reklam felan göremedim siyah bir sitenin ordasında açılan media playerden reklamsız izledim ben... ;
NeedLeFLuff Üye ohaaaa one lan köpek resmen konuşuyor ı love you diyor bunlar bu kızla evliyse hiç şaşırmam :
ibonline Üye ula bu it nasıl konusuyor acaba bizde burdaki itlerle böyle ilgilensek konusurmu muhahahah