Hz. Muhammed'e Nüfus Cüzdanı Krizi

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Hz. Muhammed'e Nüfus Cüzdanı Krizi


AK Parti Kırklareli Teşkilatınca, Hz. Muhammed'e 'Nüfus Cüzdanı' çıkarılması mahkemelik oldu. Cüzdanı bastıran bulundu ve 'İl Başkanı yakın arkadaşım, sürpriz yapmak istedim' dedi.


Kırklareli'de geçen yıl AK Parti İl Başkanlığınca Hz. Muhammed için 'Nüfus Cüzdanı' çıkarılıp dağıtılması olayı mahkemelik oldu. AK Parti Kırklareli İl Başkanının görevden alınmasına yol açan nüfus cüzdanını, İbrahim Yıldız adlı kişinin bastırdığı belirlendi. Yıldız ifadesinde 'İl Başkanı arkadaşım kendisine sürpriz yapmak istedim' dedi.


Olay, CHP İstanbul milletvekili eski müftü İhsan Özkes tarafından gündeme getirilmişti. Özkes, 4 Ekim 2012'de TBMM'ye soru önergesi verdi. Önergesine cevap alamayınca da konuyu Genel Kurulu gündemine taşıdı. Özkes 'AKP Kırklareli İl Başkanı, Hz. Muhammed'in nüfus cüzdanını hazırlatıp, Peygamberimizle partisini ilişkilendirmeye çalıştı. Cüzdanın alt kısmında AKP'nin sembolü olan ampul ve il başkanının telefonları var' dedi.


GÖREVDEN ALINDI


Özkes'in bu sözleri üzerine, yaşanan gelişmeleri AK Parti Ankara milletvekili Emrullah İşler açıkladı. İşler, 'Kırklareli İl Başkanımız bu olayı kendisi yapmadı, yapan şahıs bellidir ve İbrahim Yıldız adlı bu şahıs hakkında dava açılmıştır' diyerek şunları söyledi:


'İl Başkanımız da davacı olmuştur. Bu şahıs 14 Mart günü yapılan ilk duruşmada olayı kabul etmiş, ( İl başkanı benim arkadaşım, kendisine bir sürpriz yapmak istedim. Bundan dolayı yapıp dağıttım) dedi. İl Başkanımız da görevden alındı. AK Partinin 8 milyon üyesi var. Bir haddini bilmez birtakım hareketlerde bulunmuş. Şu an hukuki bir meseledir, dava sürmektedir.'
 


hizan

hizan

Üye
normal bir vatandaş olsaydı şimdi hastanede komada olurdu herhalde.
 
Türe

Türe

Üye
Hey Allah'ım
 
hikmet366

hikmet366

Üye
töbe Töbe :dry:
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yuh
 

Benzer Konular



Üst Alt