Sidretül Münteha
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok doğru tespit Ve şunuda unutmayınYa biz önce bu günümüzü düzeltir ahiret telaşına düşersek ve eğer hz. Mehdi nin yaşadığı döneme denk gelirsek , adil olan Allah o muhteşem şahısı babamızı tanıdığımız gibi aşikar bir şekilde bize tanıtır. Biz de onun kervanında kendimize yer buluruz. O yüzden kıyamet ne zaman kopar mehdi ne zaman gelir tartışmaları yersiz bence. Allah herkesi hak ettiği yere koyacak nasılsa. Müneccimliğe gerek yok.
Çok Doğru ..insan inanmadığı bir şeyi paylaşması ne kadar doğru?
Kişiye her duyduğunu söylemesi yalan olarak yeter. Hadis-i şerif™ мγdяєaм;2038184' Alıntı:Çok Doğru ..
Neyi Paylaşcağımı Sorcak Değilim.
™ мγdяєaм;2038184' Alıntı:Çok Doğru ..
Neyi Paylaşcağımı Sorcak Değilim.
arkadaşım ben açılan konudan rahatsız değilim,yaklaşımını ters buldum o kardeşimizin ve bunun üzerine cevap yazdım. bu dini konularda herkes bir yerlerden alıntı yapıp paylaşıyor yani hazıra konuyor ne okuyor nede araştırıyor,eğer konunun birde yabancısıysa her söylenenin doğruymuş gibi algılanma olayı var bunun sorumluluğunu ve vebalini acaba alacakmı? bu yüzden o değerli kardeşimin uyarılması lazımdı o kadar.. o kadar çok din düşmanı var ki her tarafa sızmışlar özellikle internete. adamlar; ''gerçek din bu diye kitap bile yazmışlar, haniflik safsatası mı dersin ,sadece kuran yeter diyenimi dersin ,kuran da namaz yoktur diyenimi dersin, ne ararsan var şimdi ben bunları buraya yazsam sığmazlar... bu yüzden dini konularda daha hassas olalım kopyala yapıştır olmasın lütfen, he birde saygılı olalım, ben yaşça sizden sanırım büyüğüm (36)Beyler tamam kız paylaşmak istemiş sadece tamam yanlış olabilirde ne bu kadar yükleniyosunuz madem konudan rahatsız oldunuz şikayet edin
Siz beni yine yanlış anlamışsınız,ben bilgi yanlış demedim ki, o bayan arkadaşımız zaten ben inanmıyorum dedi paylaştığı konu hakkında, bu yüzden de ben onu sadece nazik bir dille uyardım, bu paylaşım konusunda hele de konu dinimiz olursa daha hassas olmalıyız.Tamam yanlış bi bilgi paylaşılmış olabilir ama eminimki konunun sahibi bu konuyu art niyetle açmamıştır çünkü öle bi insan değil ve bu konuyuda bize bi yararı dokunur niyetiyle açtı..
Benim tepki gösterdiğim sey tamam yanlış bilgi paylaşımı olmuş ama konuyu açan kişi bunun farkında değil ve konu sahibi yanlışlık yapmış her insan hata yapar ama sizde çok sert çıkışıyosunuz
Eğer bi saygısızlığım dokunmussa istemeden olsada kırdıysam sizi özür dilerim.
Ama lütfen biraz daha yumuşak olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?