Ben bu tarz bir cihazı fazlası ile gömen yorumları anlamıyorum. Belki tasarımı başka cihaza benzeye bilir. Başka cihazdan esin kaynağı alınmış olabilir. Burada önemli olan kullanıcı dostu bir cihaz olmasıdır. Yukarı da özellikleri verilen cihaz Türkiye'ye 700-800 TL bandında girerse ne güzel olur. İnsanlar 3 GB RAM, 5.1.1 sürüm, 16 GB Hafıza artı arttırılabilir hafıza, 5.5" FHD ekrana sahip bir cihazı bu fiyata sunan başka bir firma varsa bu cihazı istediğiniz gibi gömebilirsiniz.
Belki burada ki bazı arkadaşların tuzları çok kuru olabilir. Note 3, Note 4, Note 5, G2, G3, G4, Z3, Z3+, S6, S5, One 8, One 9 vs gibi üst seviye cihazlar kullanabilecek imkanlara sahip olabilirler ama bu imkanlara sahip olmayacak çok fazla sayıda insan olduğunu da unutmamak gerek. İşin teknolojik noktasından baktığınız da belki çakma kötü bir tasarım, Touhwiz tarzı bir ara yüze sahip olsa da şahsen şu özellikler ile vaat edilen fiyat ile gelirse bütçesi düşük insanlar için oldukça iyi cihazlar olacağını düşünüyorum ama 1000 TL bandı ve üzerinde gelirse o zaman ben de birkaç laf söylerim.