Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HY 1000-4GB 39 tl
Sponsorlu Bağlantılar
N. O. T. E. 2
Üye
Konu Sahibi
HY 1000-4GB 39 tl
Arkadaslar bugun aveaya gecis yaptım 3 gunluk sure var tam gecmeme. Faturalı hattayım bu kanpanyaya uye olacam aklıma takılan bir soru var.4gb internetin hızı ne kadar. Tahminime gore 7.2 mgbt ama bilmiyorum bilen arkadas yazarsa sevinirim.
CABBAR
Üye
Bi arkadaşımda var bu tarife hızı gayet iyiydi ama ayrıntılı olarak bilmiyorum tam hızını.
- - - Eklendi - - -
Bilgisayara telefonu bağladığında 2 mb hızı görmüştü öyle söyledi
ali.44
Üye
abim vına takmış 2 mb falan vermiş avea o kampanya 1 ay önce 29 liraydı çabuk pahalandı
N. O. T. E. 2
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar bugun test yaptım 7.7 mgbt dowland ve gezinme hızı.
2.8 mgbtte yukleme hızı grdum
Hakikaten gezinme ve indirmesi oldukca hızlı gececek arkadaslar hic dusunmesin.
sagopakajmer61
Üye
10 megabits hızı genel olarak görmekteyim. Ortalama olarak düşünürsek 5megabitsin üzerinde.Valla ben bu tarifeye 29tlden başladım 12 ay taahhüt verdim gayet memnunum.Avea'da ses kalitesi de Turkcell'i aratmayacak derecede. 4GB interneti hiçbir operatör bu fiyata vermiyor. Ben herkese tavsiye ederim kaybedecek bişeyiniz yok...!
sebahattinART
Üye
bende sırf bu kampanya için faturalıya geçmeyi düşünüyorum. Ve bir ara sınırsız internetle alakalıda kampanyası vardı i, kullanan arkadaşlarım bir kaç kere fatura 2, 3 katı geldi dedi. Bunda da öyle bir sıkıntı olur mu acaba ?
boyabatlı
Üye
Hız olarak ve ses kalitesi iyi fatura da şişme yaparlar mı bilmiyorum
sebahattinART
Üye
ben yaptım bunu ama şuan 1MB i bile gormedim interbet hızında. 3G nin çektiği yerde hızı, 300kb..