Hulk: "Kimseden teklif gelmedi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hulk: "Kimseden teklif gelmedi"
Porto'nun Hulk lakaplı yıldız oyuncusu Givanildo Vieira de Souza, Portekiz'de olmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Porto ile birlikte harikalar yaratmaya devam eden Hulk, attığı gollerle ve gösterdiği performansla Avrupa devlerinin iştahını kabartıyor. Sezon sonunda takımdan ayrılmasına büyük bir olasılıkla bakılan yıldız oyuncuyla ilgilenen takımların arasında Chelsea ve Paris Saint-Germain gibi ekipler yer alıyor.

Hiçbir takımdan resmi bir teklif almadığını söyleyen Hulk, mikro blog sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Böyle durumlara pek alışık değilim, fakat kimse benimle transfer hakkında iletişime geçmedi. Eğer böyle bir teklif olursa menajerim benim için en doğru kararı verir." dedi.

Portekiz'de mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen golcü oyuncu, "Tanrı'ya şükürler olsun ki burada oynamaktan dolayı oldukça mutluyum. Her sezon daha çok motive oluyorum ve kendimi geliştiriyorum. 4 yıldır buradayım ve 4 yıllık daha sözleşmem var. Şu an sadece takımımın başarısına odaklanıyorum. Eğer ayrılmam gerekirse ve büyük bir lige gitme durumum olursa seve seve giderim." diye konuştu.

2008 yılından bu yana Porto'nun formasını terleten Brezilyalı oyuncu 95 maçta 52 kez gol sevinci yaşadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...