Öneri "hugo" Troll Wars Maxicep Klanı. Troller Içeri!

Sponsorlu Bağlantılar

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
    Konu Sahibi
"hugo" Troll Wars Maxicep Klanı. Troller Içeri!
oyun hızla gelişiyor ve bugün de Türkçe dil desteği geldi. Android forumunuda Clash of Clans klanı görmüştüm ve neden olmasın diyip ben de Troll Wars oyununda Maxicep klanı açtım. Klan tamamen açıktır isteyen herkes katılabilir, katılımlarınızı bekliyorum, oyunu bilmeyen arkadaşlara da bir tavsiyem olsun :D

kullanıcı adı: skrillexcipanpa
klan adı: Maxicep

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Hagios

Hagios

Üye
Uygulama linkini koyabilir misin?

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm mobilim, Troll Wars ismiyle geçiyor oyun önerilerinde var mağazada

Hagios

Hagios

Üye
[/URL]

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
oyun hızla gelişiyor ve bugün de Türkçe dil desteği geldi. Android forumunuda Clash of Clans klanı görmüştüm ve neden olmasın diyip ben de Troll Wars oyununda Maxicep klanı açtım. Klan tamamen açıktır isteyen herkes katılabilir, katılımlarınızı bekliyorum, oyunu bilmeyen arkadaşlara da bir tavsiyem olsun :D

kullanıcı adı: skrillexcipanpa
klan adı: Maxicep

iyi düşünmüşsün eyvallah, ben gelirim de o nasıl isim la öyle :ehe

Not: Güncellemeden sonra oyunu indirip kurduktan sonra yazarım oyundan,, tabi olursa.

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
    Konu Sahibi
:nono:klanda şu an sadece 2 kişi var ve diğer arkadaş da oyuna girmez oldu sanırım. Destek arkadaşlar ne kadar çok kişi olursak hepimiz o kadar çabuk büyürüz

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
:nono:klanda şu an sadece 2 kişi var ve diğer arkadaş da oyuna girmez oldu sanırım. Destek arkadaşlar ne kadar çok kişi olursak hepimiz o kadar çabuk büyürüz

Kaan kardeşim ben indirdim hangisi olayım, Troll mü Cadı mı ? :D

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
    Konu Sahibi
İkisinde de ayrı ayrı köyler kurabiliyorsun birbirinden bağımsız şekilde. Maxicep klanını henüz Trolllerde kurdum :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
İkisinde de ayrı ayrı köyler kurabiliyorsun birbirinden bağımsız şekilde. Maxicep klanını henüz Trolllerde kurdum :D

Hacı Troll'de açtım bende ama biraz karışık :D seni aradım buldum ama ekleyemiyorum filan :angry:
Eskiden PC'de çok oynardım şimdi unuttuk :blush:

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
    Konu Sahibi
senin kullanıcı adın ne ben ekliyim ordaki sohbetten konuşalım mesaj kasmak olmaz burda şimdi :D sanırım klana katılmak için klan binasının olması gerekiyor :hmmm

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

capkino06

Üye
oyunun amacı ne ne yapmaya çalışıyor Bi özet geçsen

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
    Konu Sahibi
Clash of Clans oyununun aynısı. Tanrı görüşlü strateji oyunu. Online, ve en iyi olmaya çalışıyorsun :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
nasıl oynandığını anlatabilirmisin zahmet olmazsa beğenirsem indirebilirim

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
    Konu Sahibi
denemelisin anlatamam yani beceremem sen indir gör kardeşim

capkino06

Üye
bende indirdim katıldım capqino olan benim .d

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İsmim boysmiler. Klana istek gonderdim

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
geliyorum bende

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
    Konu Sahibi
kabul ediyorum :D 2lvl okçu veya barbar gonderiminde bulunabilirim istek dahilinde

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Kulanıcı adı olanbenim :) ısım hoşuma gitti

Üst Alt