Haber Hugo Retro Mania Oyunu Mağazada!

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Hugo Retro Mania Oyunu Mağazada!
Hepimizin Bildiği Zıpır Hugo! oyunu windows phone 8 mağazasında oyun ilerlemeli koşma oyunu olmakla beraber birazda zorlayıcı grafikler pek üstün seviye olmasada oyunun fiyatı 3 tl açıkcası Ben almadım ancak isterseniz alabilirsiniz!
HUGO geri döndü! Dünyanın en meşhur trolü yeniden madende.
Hugo’nun maden içerisinde koştuğu müthiş TV şovunun bütün dünyayı nasıl da etkisi altına aldığını hatırlayın. Bu unutulmaz kahramanla yeniden buluşma vakti nihayet geldi.

Hugo işiyle gücüyle meşgul biri. Korkunç cadı Sila, tehlikeli timsah Don Croco ve kocaman tiksindirici örümceklerle mücadele ederken onun asıl amacı altın, elmas ve yakut bulmak. Sizin yardımınızla birlikte Hugo’nun atılan dinamitlere maruz kalmaktan, başıboş dolaşan maden vagonlarına çarpmaktan ve aniden düşen kayaların altında kalmaktan kurtulması ve tehlikeli çukurlar ile diğer sürprizlerden sakınması gerekiyor.

Hugo Retro Mania arkadaşlarınızın yüksek puanları ile yarışabileceğiniz ve Hugo’yu madende en fazla hanginizin ilerlettiğini göreceğiniz eğlenceli bir oyundur.

90’lardaki TV şovuyla tüm dünyayı etkisi altına alan Hugo’ya geri dönün. Bir kez daha dünyayı kuşatmak için yardımınıza ihtiyacı var.

Hugo geri döndü!
İşte Link:::
 


saynesim

saynesim

Üye
teşekkürler bir kaç gün oldu ben yükledim haber için teşekkürler
 
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu için teşekkürler.
 

Emre

Üye
Teşekkürler :)
 
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Türkiye'deki Hügo'nun bitişini hatırlattı bir an tebessüm ettim konu için :tşk:
 


Üst Alt