Huawei'nin yeni akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Huawei'nin yeni akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktı
Her sene yeni modellerle günden güne yükselişini sürdüren Huawei, geçtiğimiz sene oldukça başarılı bir yıl geçirdi ve çoktan 2017'de sunacağı modeller üzerinde çalışmalarına odaklanmış durumda. Son dönemde özellikle de firmanın yeni amiral gemisi Huawei P10 için bilgiler gelirken, yakında farklı modeller de sunmaya devam edecek.



Huawei'nin yeni bir akıllı telefonu Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı. Bu yeni akıllı telefon WAS-AL00 olarak TENAA'da yer alırken, hem cihazın görselleri üzerinden tasarımı detaylanıyor, hem de bazı teknik özellikleri ortaya çıkıyor.

Yeni Huawei WAS-AL00 akıllı telefon oldukça sade bir tasarıma sahip. Cihazın önünde fiziksel Home butonu yer almazken, arka yüze baktığımızda sol üst köşede LED flaş ve kamera görülürken, ortada ise parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış. Görsellerde akıllı telefonun beyaz renkli versiyonu görülüyor.



Yeni Huawei akıllı telefon 146.5 mm x 72 mm x 7.2 mm ölçülerinde ve 146gr ağırlığında. 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefonun sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. Akıllı telefonun arkasında 12MP kamera bulunurken, Selfie çekimler için akıllı telefonun önünde 8MP olarak ikinci bir kamera daha yer almakta.

Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışanHuawei WAS-AL00 akıllı telefonda ayrıca 2.900mAh batarya bulunuyor.
 


Üst Alt