Haber Huawei’den iki yanı kavisli ekranlı akıllı telefon gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei’den iki yanı kavisli ekranlı akıllı telefon gelebilir
Bir aralar 3D teknolojisi vardı ama pek tutunamadı şimdi de moda kavisli cihazlar oldu ama bu sefer tuttu galiba :eller:

Huawei, çok yakında iki yanı kavisli ekran üretimine başlayabilir…

Samsung, bu sene bir çok yeni model sunarken, özellikle üst dizey modelleri ile damgasını pazara vurdu. Bu modeller arasında iki yanı kavisli ekrana sahip modelleri Galaxy S6 edge ve bu cihazın daha büyük ekranlı versiyonu Galaxy S6 edge+ büyük ilgi görmekte.

İki yanı kavisli ekranlar, ilerleyen dönemde sadece Samsung’a özel kalmaya bilir. Çin’de Weibo üzerinden gelen bilgilere göre ülkenin lider akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Hauwei, Samsung’un edge modellerinde yer alan iki yanı kavisli Super AMOLED ekrana rakip bir ekran üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu yeni ekranının, çözünürlüğünün de 2560×1440 piksel Quad HD olacağı kaydedilirken, bu ekran firmanın yeni üst seviye akıllı telefon modelinde yer alacak. Gelen bilgilere göre Huawei, aylık olarak 3 milyon panel üretimi gerçekleştirmeyi planlıyor.

Henüz bu yeni ekranın büyüklüğünün ne olacağı belli olmazken, son sunulan Huawei Mate S akıllı telefon 5.5″ 1920×1080 piksel AMOLED ekran ile gelmişti. Yeni panel de hem firmanın ilk kavisli ekranı, hem de ilk Quad HD çözünürlüğe sahip Super AMOLED dokunmatik ekranı olabilir.

Henüz bu ekranın kullanılacağı akıllı telefonun teknik özellikleri hakkında bilgi olmasa da üst düzey donanım bileşenleri içereceğini söyleyebiliriz. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ekranli-akilli-telefon-gelebilir-h205384.html

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Huwei yaparsa hoş yapar ama içi dolu mu boş mu yapar sonuçlar ile belli eder

• Beğen
Tepkiler: Buğra
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kullanıcıya ne fayda gördüler de kullanıyorlar acaba?
Samsung tanıtırken ilk kavisli ekran diyodu ben de zaten son olucak başka kim kullanır diyodum başka sazanlar da varmış.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kullanıcıya ne fayda gördüler de kullanıyorlar acaba?
Samsung tanıtırken ilk kavisli ekran diyodu ben de zaten son olucak başka kim kullanır diyodum başka sazanlar da varmış.
xiaomi de çıkaracakmış kavisli :hmmm

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Kavisli ekran iyidir iyi ;) android te tek sıkıntı swipe, gelirse android te rakip olamaz :D
zaten kavisli ekranı Nokia N9 ile gördük swipe bin verdiği güzellikte cihazı okadar soruna rağmen sevdiriyor.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kavisli ekran iyidir iyi ;) android te tek sıkıntı swipe, gelirse android te rakip olamaz :D
zaten kavisli ekranı Nokia N9 ile gördük swipe bin verdiği güzellikte cihazı okadar soruna rağmen sevdiriyor.
ah birde şu pil işine el atsalar :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
  • Beğen
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Olursa guzel olur :)

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu sene atarlar ;) huawei bana GS armalı cihaz gönderecekti 4 yıldızlı dedim batarya yüzünden istemiyorum :D
gelecek dediler bakalım ;)
o armalı cihazlar sınırlı sayıda idi hala satılıyor mu :ehe

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
bizim fener de bi sony ile anlaşsa yada meizu :eller:
Şimdi işin rengi degişti hocam orda durr. :D :D
fenerli oldugun icin bitmedimi dedin öylemi ;)
bi takoz koyarız artık da fenerin sponsora ihtiyacı yokmuş
gerci huawei kendi uyguladı külüple anlaştı üretti fenerde teklif eder yahut istek olursa istediginiz marka işe el atar
ama toplumda en az bin kişi sipariş veya talep etmeli ;)

Üst Alt