huawei vision hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
huawei vision hakkinda
arkadaslar ace mi satip bu telefondan almak istiyorum ozellikleri gayet yeterli ama oyun ve uygulama destegi nasil bilginiz var mi?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Aceden daha iyidir pc ye geçince telefonu inceler yorum yaparım

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Hızlıca inceledim telefon güzele benziyor 1 ghz işlemci hızına sahip ram 512 mb tabiki bu ramin bir kısmını kullanırsın çünkü android(işletim sistemi) kullanıyor ama bu sorun çıkartmaz onun dışında ekran çözünürlüğü gayet(480x840) iyi boyutu ise 3,7 inç gpu ise adreno 205 benim telefonla aynı güzel bir telefona benziyor alabilirsin :oke:

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
Hızlıca inceledim telefon güzele benziyor 1 ghz işlemci hızına sahip ram 512 mb tabiki bu ramin bir kısmını kullanırsın çünkü android(işletim sistemi) kullanıyor ama bu sorun çıkartmaz onun dışında ekran çözünürlüğü gayet(480x840) iyi boyutu ise 3,7 inç gpu ise adreno 205 benim telefonla aynı güzel bir telefona benziyor alabilirsin :oke:

hocam oncelikle cok tesekkurler bi de bu telefon oyunlari acar mi real racin pes max payne falan ?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
:rica:Açar benim telefonla aynı sayılır belki max payne oyununda zorlanır ama onun dışında Real Racing 2, Asphalt 6 HD, Dead Space rahat oynarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt