Huawei Vision gün ışığına çıktı (1ghz + Android 2.3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Vision gün ışığına çıktı (1ghz + Android 2.3)

Global pazarın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Huawei, Vision olarak isimlendirdiği Android 2.3 ''Gingerbread'' işletim sistemli modelini resmi olarak duyurdu.

Alüminyum alaşımlı gövdeye, kıvrımlı çizgilere ve üç farklı renk seçeneğine sahip Huawei Vision, 1 GHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM8255-1 Snapdragon işlemci, 512 MB RAM ve 2 GB ROM ile geliyor. 9.9 mm kalınlığında ve 121 gram ağırlığında dizayn edilen Vision'ın işletim sistemine üç boyutlu kullanıcı arayüzü eşlik ediyor.

3.7-inç boyutunda dokunmatik kapasitif ekrana ve ışık / mesafe sensörlerine yer verilen Vision, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS / aGPS ve Bluetooth 2.1 üçlüsüne ev sahipliği yapıyor; akıllı telefonun depolama kapasitesi microSD kartlar aracılığıyla 32 GB'a kadar yükseltilebiliyor. Vision'ın arka yüzünde ise 5 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklama özellikli ve led flaşlı dijital kamera konumlandırıldığını görüyoruz. Kamera aynı zamanda 720p video kaydı yapabiliyor.

Son olarak 1400 mAh'lik bataryayı bünyesinde barındıran Vision'ın eylül ayından itibaren Angry Birds, Asphalt 6: Adrenaline, Order & Chaos Online ve Guerrilla Bob HD gibi oyunlar önceden yüklenmiş şekilde satışa sunulması bekleniyor. Fiyatla ilgili bilgi ise verilmemiş.

Bazıların çin çan çon diye alay ettiği huawei durmuyor, çalışıyor :) SPB Shell 3D'yi severim, hızlı ve akıcı bir arayüz uygulaması bu telefonda varsayılan olarak geliyor..

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35

__xXx__

__xXx__

Üye
güzel görünüyor huawei kendini ispatlamaya çalışıyor inşallah allah çalışanın hakkını verir de emekleri boşuna gitmez çalışanların

'Patron

'Patron

Üye
güzelmiş..

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Güzel görünüyor fiyatı ne kadar olur acaba :hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tasarımı güzel

__xXx__

__xXx__

Üye
bence fiyatı 300-400$ civarı bişi olur:D

futbol123

futbol123

Üye
markasında biraz teretdüt ediyorum arıza falan cıkarırmı?

baranselona

baranselona

Üye
görüntülü görüşme falanda varmış eğer türkiyeye gelir ve x5 teki gibi ucuz bi fiyata satılırsa tutar bence

orhanparlak

orhanparlak

Üye
bunlara çan çin çon diyenler utansın :ehe

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'in calistigi sirket oldugu icin guveniyorum, ayrica vinn kullanicisi olarak 3g usb modem yere dusurdum defalarca hala sapasaglam :ehe (Vinn, Turkcell T10 , Turkcell T20 Huawei urunu )

Bu marka daha cok operatorlere alt ve orta sinif telefon uretiyor, kendi adini kullanmiyordu.
Simdi sirket artik kendi adiyla pazara girmek istiyor.

berkcombil

Üye
Arkadaşlar Huawei'lerin güncelleme olayı nasıl?Diğer Android cihaz üreticileri gibi güncellemeler hızlı bir şekilde veriliyor mu?Birde custom rom olayı Huawei'lerde yaygın mı?

silver021

silver021

Üye
güncellemesine güvenebiliceğin tek şirket HTC dir. diğerleri bu konuda müşterilerini sıkıntıya sokuyor. sırasıyla samsung sonyericsonn ön kötü marka ise bu konuda LG öngörülüyor. huwaiyiyi bilemiorum ama android deyince HTC yada samsung derim ben. diğerleri biraz sıkıntılı.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
güzel cihaz ama huawinin biraz daha tanınması lazım.

lolaman

lolaman

Üye
çin çon olm güven olmaz :ehe

61semih

61semih

Üye
bunlara çan çin çon diyenler utansın :ehe

bende onyargılıyım bu markaya ama hıcbırzaman cıncancon dıye kucumsemedım sadece cekımser kaldım bununda nedenı ıkıncı eldekı elden cıkarma sıkıntısıydı buyuk oranda.ınşallah buyuk atılımlar yaparda pıyasayı fıyat konusunda gerı cekmeye baslar bu şirket.bu markayada çin çan dıyenlerın kullandıgı telefonlar daha yenı yenı 1ghz işlemcıye sahıp telefonlar cıkarıyor :kotu:

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35 ve nonamex
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bende onyargılıyım bu markaya ama hıcbırzaman cıncancon dıye kucumsemedım sadece cekımser kaldım bununda nedenı ıkıncı eldekı elden cıkarma sıkıntısıydı buyuk oranda.ınşallah buyuk atılımlar yaparda pıyasayı fıyat konusunda gerı cekmeye baslar bu şirket.bu markayada çin çan dıyenlerın kullandıgı telefonlar daha yenı yenı 1ghz işlemcıye sahıp telefonlar cıkarıyor :kotu:

:oke:katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: nonamex
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt