huawei ve zte bu markaların kalitesizligi

Sponsorlu Bağlantılar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
huawei ve zte bu markaların kalitesizligi
arkadaslar ben samsung galaxy wonder sahibiyim.bu telefondan oldukca da memnunDum YENİ TELEFON ALACAGIM bu telefonu anneme wermeyi planlıyorum kadın girip okey oynuyor :D ŞİMDİ GELEYİM BEN ASIL KONUYA HUAWEİ ACBEND ALMAYI DÜŞÜNDÜM FAKAT DUYDUM Kİ MARKA ÇİN KÖKENLİYMİŞ MAGLUMUNUZ TIRSTIM XD. HUAWEİ VE ZTE MARKA TELEFONU OLANLAR VEYA BU MARKA TELEFONLARDAN ANDROİD DESTEKLİ OLANLARINDAN Bİ ANLIGINA KULLANABİLENLER KUŞKULARIMA AKSİ YÖNDE BİRŞEYLER SÖYLEYEBİLİRLER Mİ ACABA

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
ben gayet memnunum sadece flash player yok onuda puffin ile hallediyorum.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
Modeli nedir telefonunuzun

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Huawei Ascend U8655 Y200

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
neden o markaları düşünüyorsunki bütçe ne kadar?

- - - Eklendi - - -

neden o markaları düşünüyorsunki bütçe ne kadar?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
Huawei ascend p1 alcamda.YANİ ŞİMDİLİK DÜŞÜNMEKTEYİM.YADA SAMSUNG GALAXY NEXUS.İKİSİNDEN BİRİ İŞTE

ags2002

ags2002

Üye
kardes ben bir senedir huawei u8160 yani vf smart kullaniyorum gayet memnunum arkadasin dedigi gibi sadece flash yok ben rom attim 2.3.7 gingerbread yuklu hic bir sorun yok bence guzel ki benim telefonumun ozellikleri dusuk

ali219

Üye
iyice araştırmamışsın harhalde Huawei şirketi Çin ve Japonların ortak şirketidir tırstığın o şirket dünyanında en iyi ilk 5 in arasında hatta şaunda Huawei Ascend P2 dünyanında en hızlı telefonu olarak biliniyor(saniyeden 150mps indiriyor)iyice araştırmadan telefonu kötülemeyin beimde Huawei honor u8860 ım var sürüm 4.0.3 güzel telefon (KULLANMASINI BİLENE)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Huawei iyidir

Üst Alt