Huawei P11 ve P12, Huawei.Com Test Sayfasında Listelendi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P11 ve P12, Huawei.Com Test Sayfasında Listelendi
Huawei'nin yeni akıllı telefon modelleri, şirketin resmi web sitesi huawei.com adresindeki test sayfasında ortaya çıktı.


Huawei'nin web tasarım ekibi, yanlışlıkla bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonları Huawei P11 ve P12 cihazlarını şirketin web sitesindeki test sayfası üzerinde listelendi. Huawei P11 ve P12 Huawei resmi web sitesinde listeleniyor, bu isimlerin sadece en sayfası düzeni için kullanıldığı belirtiliyor.

Yine de, daha önce de iddia edildiği üzere şirketin nie sonraki amiral gemisi akıllı telefonunun Huawei P20 adı ile gelip gelmeyeceği sorgulamaya başladı. Elbette Huawei, isimlendirme şeması için yeni bir yön bulmayı düşünen tek şirket değil.



Bu arada, yeni cihaz olarak Huawei P11 ve P12 isimleri geçse de gerçekte listelenen görüntülerdeki cihaz Huawei Ascend Mate 7 modeline daha çok benziyor. Bu görüntüler resmi web sitesinde yayınlandıktan kısa süre sonra siteden kaldırıldı ancak yine de ekran görüntüleri internette kısa zamanda yayıldı.

Huawei, akıllı telefon pazarında hızla yükseliyor ve Şubat ayındaki MWC 2018 etkinliğinde duyurmayı planladığı yeni üst seviye akıllı telefonları ile amiral gemi seviyesinde de pazar payını artırmayı hedefliyor. Çin merkezli şirket son olarak Huawei Mate 10 modelini piyasaya sunmuş ve satışa çıktığı pazarlarda büyük beğeni toplamayı başarmıştı.
Huawei P11 ve P12, Huawei.Com Test Sayfasında Listelendi
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler
bilisimler

bilisimler

Üye
Hayırlı olsun
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt