Huawei Mate 20 Pro vs. iPhone 8 Plus

Sponsorlu Bağlantılar

babayorgun24

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Mate 20 Pro vs. iPhone 8 Plus
Herkese merhaba, 3 yıldır kullandığım samsung galaxy note 3 telefonumun yavaşlaması sebebiyle değiştirmeye karar verdim. Bugüne kadar aklımda 3 telefon vardı Note9, Mate20 Pro ve Iphone 8 Plus. Fakat forumlarda gezdiğim araştırdığım kadarıyla Mate20 Pro'da kronik yeşil ekran sorunu varmış. Bu sebeple almakta çekingenim biraz. Yeşil ekran sorunu olmasaydı direkt mate 20 alacaktım fakat şu an kararım biraz değişti sanırım. Note9a gelecek olursak 12 mp kamerası varmış bu benim için yetersiz. Note9 gibi bi telefon için bence az bir kamera. Son olarak Iphone 8 Plus kalıyor. Bu 3 telefon arasında seçim yapacak olsaydınız hangisini seçerdiniz?

not: mate20 pro diyecekler için telefon alındıktan sonra 1 hafta içinde ekran yeşilleşmeye başlayabiliyormuş lg ekranlı telefonlarda bu kronik bir sorunmuş. Değişim yapıp yapmadıkları hakkında bir fikrim yok maalesef. Düşünceleriniz nelerdir?
 

MaxipmaN

Üye
Sadece yavaşladığı için değiştireceksen google play store ve hizmetlerini devre dışı bırakabilirsin. Eski cihazlarda planlı eskitme bu ikiliden sorulur.
 


Üst Alt