Huawei, IFA 2016'da iki yeni akıllı telefonunu gün yüzüne çıkartacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei, IFA 2016'da iki yeni akıllı telefonunu gün yüzüne çıkartacak
Huawei, bir kaç gün sonra IFA 2016'da yeni bazı akıllı telefon modellerini duyurmaya hazırlanıyor. Almanya'nın Berlin şehrinde 1 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyecek olan firma, yeni duyurular yapma hazırlıkları içerisinde.



Daha önce tahminler Huawei'nin Eylül etkinliğinde yeni Mate 9 akıllısını sunabileceği şeklindeydi. Bu cihaz geçtiğimiz sene Aralık ayında Kirin 950 yonga seti ile gelen Hauwei Mate 8'in halefi olacak. AncakHuawei'nin üst düzey yöneticisi üzerinden gelen bilgi, firmanın bu cihazını yakın zamanda sunmayacağı yönünde.

Diğer taraftan bir süredir Huawei'nin yeni Nova akıllı telefon sunacağı kaydediliyor. Özellikle kadın kullanıcıları hedefleyecek olan Huawei Nova'nın 1 Eylül tarihindeki etkinlikte tanıtılma ihtimali bulunmakta.

Huawei Device CEO'su Richard Yu, bazı teaser görseller paylaştı. Bu yeni teaser görseller de iki yeni akıllı telefonun çok detaylı olmayan görüntüleri bulunurken, cihazların farklı kamera tasarımları ile geldiği görülebiliyor.



Her iki akıllı telefon da metal çerçeve yapısına sahip olacağını söyleyebiliriz. Yuvarlak tasarıma sahip kamera içeren model büyük ihtimalle cam arka yüzey ile gelebilir ve diğer modelin ise metal arka yüzey ile karşımıza gelmesi büyük ihtimal.

Henüz bu cihazların hangi isimlerle sunulacağına dair bilgi bulunmazken, tüm detayların 1 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte gün yüzüne çıkması bekleniyor
Huawei, IFA 2016'da iki yeni akıllı telefonunu gün yüzüne çıkartacak
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İlk resimden anladığıma göre edge ekrana yer verecekler.
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Huvei ne zaman şu sanal tuştan vaz geçecek bekliyoruz

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt