huawei ideous x5 mi samsung wave 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideous x5 mi samsung wave 2 mi?
Arkadaşlar başta gioda çok kararlıydım sonra wave in 700 liraya düştüğünü görünce kafam karıştı ve bi konu açtım wave 2 dedi herkes sonra bir arkadaşa sordum huawei ideous x5i bana dedi hiç sorun yaşamadım şuana kadar her türlü oyunu çalıştırıo imkanın varsa al dedi.Bende bu iki telefon arasında kaldım istediğim özellikler şöyle:
-Kamerası önemli deil 1mb olsada fark etmez
-Bol uygulama olması gerek günde en az 1-2 saat kurcalarım
-Kaliteli sağlam olsun hemen bozulmamasını isterim
-İnterneti hızlı olsun isterim
-Dokunmatiği iyi olsun isterim
-İnternette kolay dolaşsın isterim
-Kolay yazı yazayım
-Videoları iyi oynatsın
Sizce hangisini almalıyım?
Şimdiden herkese teşekkürler:oke:

nonamex

Üye
Ideos X5

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
sayanizde bu telefona yöneldim eğer o arkadaşın sayfasını göstermeseniz şimdi wave almış olacaktım:alkis

----------Eklendi @ 11:34:33 ---------- Yazıldı @ 11:33:53 ----------

bu sayfadaki yorumları okuyunca iyice heyecanlandım

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Kardeş Bana Görede huawei ideous x5 Güzel Telefon

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Bencede güzel şuanda huawei ideous x5 almaya kara verdim ama siz yinede yorum yazın:ehe

umut681

umut681

Üye
wave ezer kalitesi ve özellikleriyle donanımı ile.huawei alıp sonradan bir wave görünce pişman olursunuz.her telefon gibi onunda fiyatı düştü.android olmağıdı için fazla almadılar ama android ten daha stabil ve hızlı galaxy s ile aynı sadece o android.

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
wave ezer kalitesi ve özellikleriyle donanımı ile.huawei alıp sonradan bir wave görünce pişman olursunuz.her telefon gibi onunda fiyatı düştü.android olmağıdı için fazla almadılar ama android ten daha stabil ve hızlı galaxy s ile aynı sadece o android.
şu sitedeki yorumları bi oku ne kadar kaliteli olduğunu gör :nono:

----------Eklendi @ 16:16:42 ---------- Yazıldı @ 16:16:17 ----------

site bu

----------Eklendi @ 16:18:37 ---------- Yazıldı @ 16:16:42 ----------

zaten wave in donanımına bişey denmez ama badada telefon kullanmakta çok iyi olanlar ücretsiz uygulama bulabilio o yüzden benim için huawei ağır basıo ama yinede yorum yazın daha karar vermedim

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Android badadan üstün bir işletim sistemi bu devirde android almak daha mantıklı olur. :oke:

umut681

umut681

Üye
şu sitedeki yorumları bi oku ne kadar kaliteli olduğunu gör :nono:

----------Eklendi @ 16:16:42 ---------- Yazıldı @ 16:16:17 ----------

site bu

----------Eklendi @ 16:18:37 ---------- Yazıldı @ 16:16:42 ----------

zaten wave in donanımına bişey denmez ama badada telefon kullanmakta çok iyi olanlar ücretsiz uygulama bulabilio o yüzden benim için huawei ağır basıo ama yinede yorum yazın daha karar vermedim

sen kararını vermişsin kardeş huawei al o zaman

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Huawei ideos x5 şuan tüm cep forumlarının üyeleri tarafından muadillerine göre tavsiye edilen cep telefonu. Fiyat / performans kralı olarak lanse ediliyor. Cihazın artılarını şimdi saymaya başlasam en az diğerlerinin yanında +5 madde çıkacak. Kısmetse pazartesi günü bir adet sipariş vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35 ve nonamex
'Patron

'Patron

Üye
wave 2 çok canlı :oke:

61semih

61semih

Üye

haklısın ama anroid in oyun uygulama bolldugu ınsanı cezbedıyor.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
istediğim özellikler şöyle:
-Kolay yazı yazayım
-Videoları iyi oynatsın

X5i anlatmışsın burda :)

doğru karar, pişman olmassın :oke:

kerens

Üye
Arkadaşlar başta gioda çok kararlıydım sonra wave in 700 liraya düştüğünü görünce kafam karıştı ve bi konu açtım wave 2 dedi herkes sonra bir arkadaşa sordum huawei ideous x5i bana dedi hiç sorun yaşamadım şuana kadar her türlü oyunu çalıştırıo imkanın varsa al dedi.Bende bu iki telefon arasında kaldım istediğim özellikler şöyle:
-Kolay yazı yazayım
-Videoları iyi oynatsın
Sizce hangisini almalıyım?
Şimdiden herkese teşekkürler:oke:

Şimdi senin için kamera çok önmli değilse kesinlikle huawei al.Fiyat ve performans kralı diye boşuna demiyolar.Performansta kesinlikle kendini kanıtlamış bir telefon.(htc desire modeline performansta açık ara fark atıyor)Fakat ben fotoğrafları çok canlı istiyorm.Diyorsan wawe 2 al.ikisininde kamerası hd 720p 30fsp vide kaydı yapıyor Fakat wawe 2 nin diğer telefonlardan öne çıkan mükemmel yanlarından biri süper clear amoled ekrana sahip olmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt