Haber Huawei Honor Magic geleceğin akıllı telefonu olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Honor Magic geleceğin akıllı telefonu olarak duyuruldu



Çinli teknoloji devi Huawei, bir süre önce yeni Mate 9 adındaki akıllı telefonunu ve ayrıca iki yanı kavisli ekrana sahip Mate 9 Pro ve Mate 9 Porche Edition versiyonlarını resmi olarak duyurmuştu. Bir süredir de Huawei'nin alt markası olan Honor üzerinden sunulacak olan Magic adındaki akıllı telefon ile gündemde olan Huawei, bugün düzenlediği etkinlikte bu yeni akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu.



Bu yeni akıllı telefon oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahip olarak geldi. Cihazın hem önü hem de arkası tamamen kavisli bir tasarıma sahip. Bu sebeple de şimdiye kadar sunulan en kavisli yapıya sahip akıllı telefon olarak değerlendirebiliriz.

Yeni Honor Magic akıllı telefon 5.09" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Böylece cihazın ekran piksel yoğunluğu ise 577ppi olmakta. Cihazın kalınlığı 7.8mm olup, ağırlığı da 145gr. Akıllı telefon Golden Black ve Porcelain White olmak üzere iki renkte geliyor.

Honor Magic akıllı telefonun arkasında çift 12MP kamera yer alıyor. iPhone 7 Plus'da olduğu gibi bu kameralardan birisi renkli diğeri ise monochrome özellikte. Cihazın Selfie kamerası ise önde 8MP olarak konumlandırılmış.



Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş.

Huawei tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 950 yonga setinden güç alan Honor Magic akıllı telefon 2.900mAh batarya içeriyor ve ayrıca hızlı şarj desteği de yer alıyor.

Şu anda Çin'de ön siparişe sunulan akıllı telefonun fiyatı da CNY 3,700 (~$530/€500) olarak belirlenmiş.
Huawei Honor Magic geleceğin akıllı telefonu olarak duyuruldu
 
  • Beğen
Tepkiler: snapdroid, MaxipmaN ve Esendağlı


Emre

Üye
tasarımı iPhone 3G'nin revize edilmiş hali gibi.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: snapdroid ve Buğra
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Huawei bu işten gerçekten anlıyor, bu markadan şöyle windows 10 Mobile yüklü bir amiral gemi istiyoruz:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

MaxipmaN

Üye
değişik bir tasarım :hmmm
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
şu mate9'u bekliyorum faceden soruyorum en kısa sürede gelecek diyorlar ama o zaman ne zaman gelir bilmiyorum :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Afşın

Afşın

Üye
Kavisli ekranların sevemedim hiç

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.
 

Cadillac34

Üye
Elin çinlisi teknolojide çığır açar, bizim insanlarımız kavgada bir numarada ve birbirlerini yemekten başka işe yaramaz.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
çok büyük telefon değil mi yav :hmmm
telefonu bugün inceledim mate 9'u vatanda çok güzel olmuş gerçektende harika bir arayüzü vede kendine özel bir işlemcisi var tam beklediğim gibi pek anlamam ama :ehe işlemcilerden falan ama huaweinin arayüzü baya güzel ve kullanışlı
 


Üst Alt