Huawei hakkında düşünceleriniz, pek bilgim yok da !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
Huawei hakkında düşünceleriniz, pek bilgim yok da !
Arkadaşlar Huawei ülkemizde pek bilindik bir marka değil herhalde, ama önyargılı davranmak istemiyorum, kullananlar veya bilgisi olanlar varsa yardım lütfen !!

400-600 TL aralığında android bir telefon almayı düşünüyorum da Huawei yi düşünmeli miyim?

Benim istediğim gibi işime yarayacak orta seviye android bir Huawei var mı? :aman2:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Senin işine yarayacak orta seviyeli bi Android. Turkcell'in T1o,T2o ve VINN'ını bu marka yapıyor. Yani boş marka olsa Turkcell güvenmezdi. Zaten Türkiye dışında tanınmış bi operatör. Türkiye'de biraz yeniler o kadar.:oke:

Dichuda

Üye
Senin işine yarayacak orta seviyeli bi Android. Turkcell'in T1o,T2o ve VINN'ını bu marka yapıyor. Yani boş marka olsa Turkcell güvenmezdi. Zaten Türkiye dışında tanınmış bi operatör. Türkiye'de biraz yeniler o kadar.:oke:
:good::good::good:

nonamex

Üye

Kesinlikle, turkcell itibarını kalitesiz bir markayla çalışarak riske atmaz :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Şu an piyasada f7p devi x5, çin malı gibi söylentilere kanmayın.

technoblue

technoblue

Üye
huawei smartphone piyasasına x5 ile sıkı bir giriş yaptı. cihaz güzel tasarımı dikkat çekici. özellikleri de çok iyi. fakat yapılan bir araştırmada kamerasının beklenenin altında perforsmans sergilediği söylenmişti. ayrıca hd video izlerken takılmaların meydana geldiği söylentiler arasında.

y n s c n

y n s c n

Üye
ben pek güvenemiyorum yine bu markaya. çin olmasından dolayı da olabilir daha çok fazlasıyla yeni bir mobil marka olmasıyla alakalıda olabilir

nonamex

Üye
Ben Nokia'ya guvendim de noldu, kac aydir telefondaki sorunlari gidermesini bekliyorum.

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
Bence Huawei hakkındaki olumsuz düşünceler olmamalı artık, telefon güzelse alınabilir

sonuçta dünya genelinde kendini kanıtlamış bir marka :vur :P: (h)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
ben t20 aldım 3 gün oldu alalı. genel olarak güzel fiyat 419 tl ancak tabi ki 1gzh telefonlar gibi hızlı değil buda fiyatına göre çok normal zaten andorid işletim sistemini tanımak için aldım. yeterli bir telefon

Larismus

Larismus

Üye
gecen sene yaz türktelekomdan kutu gibi bir huawei modem verdiler kablosuz ilk günde gece cok ısındıgı için içi yandı ve geri götürdük :kop::kop:

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
huawei nin artık elden cıkarma sorunu da yok bence mükemmel :good: :aman2: :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt