İpucu Huawei g7 kilit ekranı güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Huawei g7 kilit ekranı güncellemesi geldi
Evet arkadaşlar huawei ascend g7 ye magazin kilit uygulaması geldi. Hayırlı olsun.

Kilit ekranı açma şekli değiştirilmiş. 20 30 tane kilit ekranı için resim gelmiş ve resimler mükemmel. İsterseniz sabitleyebiliyorsunuz resimleri. İstersenizde oynat işaretine basarak her kilit ekranı açtığınızda resim değişebiliyor.

Güncelleme boyutu 17mb

kny420

Üye
link verir misin?

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Link yok dostum telefonlara otomatik geliyor. Ama bazı g7 lere 1 ay once gelmıs kimisine hiç gelmemil 3 aydır. Anlamadım bende :)

kny420

Üye
teşekkürler iyi geceler.

sarıklı58

Üye
Evet arkadaşlar huawei ascend g7 ye magazin kilit uygulaması geldi. Hayırlı olsun.

Kilit ekranı açma şekli değiştirilmiş. 20 30 tane kilit ekranı için resim gelmiş ve resimler mükemmel. İsterseniz sabitleyebiliyorsunuz resimleri. İstersenizde oynat işaretine basarak her kilit ekranı açtığınızda resim değişebiliyor.

Güncelleme boyutu 17mb
Kardesim ekran goruntusu alip atarmisin yeni gelen resimlerden bi kactane

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Son iki tanesini ekran görüntüsü olarak atmisim yanlislikla. Eger hosuna giden olursa wallpaper olarakta atabilirim.

sarıklı58

Üye
Son iki tanesini ekran görüntüsü olarak atmisim yanlislikla. Eger hosuna giden olursa wallpaper olarakta atabilirim.
Kardesim bunlar bana coktan gelmisti bende baska bisey sandim :) tesekkurler yinede

nina16

nina16

Üye
Bunlar p6 ya da geldi

Üst Alt