Huawei Ascend Y320 Custom Rom Ve Root Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten Bulamadım Ben Bulduğumda XDA'dan Bir Tane Buldum Oda Komple Rom Yükletiyor Rom Yükleyince Herşey Gidicek Anlamı Ne O Zaman Birde Ben Bişeyi Merak Ediyorum Custom Rom Yokmu Bu Telefona?

KingDroid

KingDroid

Üye
Y320 için var ama hiçbiri işe yaramaz
Senin grand neo için vardır güzel rom
Cm ve miui romlara bak

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Ben Bulamıyorum İşte Bana Bir Yardımcı Olsana :) Mui Romlara Nerden Bakabilirim Cm romlara?

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Yazdım Çıkmıyor Mesela :)

KingDroid

KingDroid

Üye
:hmmm :(

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Hep Onunla Aynı Olan Grand Duos'a Göre Romlar Var Acaba Uygulasam Bir Sorun Olurmu Bir şey Anlamadım Vallahi Bir Custom Rom Atayım Diyorum Boğazımda Kaldı Lanet Olsun Nerden Aldım BU Telefonu.

KingDroid

KingDroid

Üye
Hep Onunla Aynı Olan Grand Duos'a Göre Romlar Var Acaba Uygulasam Bir Sorun Olurmu Bir şey Anlamadım Vallahi Bir Custom Rom Atayım Diyorum Boğazımda Kaldı Lanet Olsun Nerden Aldım BU Telefonu.
O romu atarsan telefona olacaklar senin sorumluluğunda

Custom rom var bana ama hiç güzel değiller ve ispanyolca :(

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Sen Bana İspanyolca Bul Sıkıntı Değil Ben Onu Türkçe Yaparım Sen Bul Yeter :DJaponca Korece Çince İspanyol Arab İngiliz Sıkıntı Yok Kardeşim Sen Bulda Bizde Yolumuza Bakalım :D

KingDroid

KingDroid

Üye
Sen Bana İspanyolca Bul Sıkıntı Değil Ben Onu Türkçe Yaparım Sen Bul Yeter :DJaponca Korece Çince İspanyol Arab İngiliz Sıkıntı Yok Kardeşim Sen Bulda Bizde Yolumuza Bakalım :D
Y320 custom rom yazıyorum youtube'a
Birkaç tane rom çıkıyor

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Y320 custom rom yazıyorum youtube'a
Birkaç tane rom çıkıyor
İşine Yarayan Varmı Peki O Romlarda Gördüğün Kadarıyla Birde Ben Sana Derleme Numarası Farklı Bir Rom Söylemiştim Sonu B800'dü Hatırlıyormusun Ne Oldu O Romu Buldunmu Nasıl Bir Rom

KingDroid

KingDroid

Üye
İşine Yarayan Varmı Peki O Romlarda Gördüğün Kadarıyla Birde Ben Sana Derleme Numarası Farklı Bir Rom Söylemiştim Sonu B800'dü Hatırlıyormusun Ne Oldu O Romu Buldunmu Nasıl Bir Rom
Buldum ama link kırık maalesef
İnmedi
Ve B800 olan da android 4.2.2 imiş
Yani boşuna yüklemeyelim
Bir fm radyo için değmez

Bir rom gördüm güzeldi
Adını unuttum

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Benimkine Bir şey Yok Ben Anlamadım Ne Yapcam. Sana Zahmet Duos'a Bakarmısın Duos İçin Varsa Duos İle Değiştireyim Telefonu :D

KingDroid

KingDroid

Üye
Benimkine Bir şey Yok Ben Anlamadım Ne Yapcam. Sana Zahmet Duos'a Bakarmısın Duos İçin Varsa Duos İle Değiştireyim Telefonu :D
Tamam bakarım
Şu anda felsefe dersindeyim
Kafam gitti :(
Şu dersi ders programıma koyanın...........(bip)

KingDroid

KingDroid

Üye
Sana pm ile atacağım @K.Serdar12

malatya34

Üye
B800 olan rom bizim telefonlara uyuyor mu yükleyen oldu mu

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
B800 Rom İle Senin Romun Arasında Sadece Radyo Var Gerek. Yok Araştırmalara Devam Ediliyor Zaten Huawei'de Rom Çıkartıcak O Telefona Orjinal Güncelleme O Zaman Görücez Neler Olabileceğini Ama Ben Zannetmiyorum 4.4.2 Olmaz Kitkat Gelmez En Fazla 4.3 Olur Gibime Geliyor.

KingDroid

KingDroid

Üye
B800 Rom İle Senin Romun Arasında Sadece Radyo Var Gerek. Yok Araştırmalara Devam Ediliyor Zaten Huawei'de Rom Çıkartıcak O Telefona Orjinal Güncelleme O Zaman Görücez Neler Olabileceğini Ama Ben Zannetmiyorum 4.4.2 Olmaz Kitkat Gelmez En Fazla 4.3 Olur Gibime Geliyor.
Onu bile yollamaz ki
Bizim telefonlar android 4.2.2 sürümü ile kalacak

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Onu bile yollamaz ki
Bizim telefonlar android 4.2.2 sürümü ile kalacak

Yok güncelleme gelicek huawei y320-u10 model telefona sıkıntı yok ama asıl benim tel böyle kalacak bu samsungun allah bin ........ versin nediyim rusyada android l ye geçti adamlar biz halen jelly bean kullanıyoruz. Benim huawei geri geldi sıfırını gönderdiler meğer ekran kırılmamış cihazda zaten sıkıntı varmış sıfırladılar :)

scx4100

Üye
Huawei ye stok rom gelecegi kesin mi ? Nerede okudun ?
Benim telde yandex navigasyon ilk acildiginda hemen yol tarfine baslamiyor. Ok isareti hemen belirmiyor, sadece gidecegin yol guzergahini gosteriyor. Arkadasin Samsung telefonuna ayni adresi giriyorum, hemen yol tarifine "oklu olarak" basliyor. Yandexle boyle sorun yasayan oldu mu ?

Üst Alt