MeselaBen Bulamıyorum İşte Bana Bir Yardımcı OlsanaMui Romlara Nerden Bakabilirim Cm romlara?
O romu atarsan telefona olacaklar senin sorumluluğundaHep Onunla Aynı Olan Grand Duos'a Göre Romlar Var Acaba Uygulasam Bir Sorun Olurmu Bir şey Anlamadım Vallahi Bir Custom Rom Atayım Diyorum Boğazımda Kaldı Lanet Olsun Nerden Aldım BU Telefonu.

Y320 custom rom yazıyorum youtube'aSen Bana İspanyolca Bul Sıkıntı Değil Ben Onu Türkçe Yaparım Sen Bul YeterJaponca Korece Çince İspanyol Arab İngiliz Sıkıntı Yok Kardeşim Sen Bulda Bizde Yolumuza Bakalım
![]()
İşine Yarayan Varmı Peki O Romlarda Gördüğün Kadarıyla Birde Ben Sana Derleme Numarası Farklı Bir Rom Söylemiştim Sonu B800'dü Hatırlıyormusun Ne Oldu O Romu Buldunmu Nasıl Bir RomY320 custom rom yazıyorum youtube'a
Birkaç tane rom çıkıyor
Buldum ama link kırık maalesefİşine Yarayan Varmı Peki O Romlarda Gördüğün Kadarıyla Birde Ben Sana Derleme Numarası Farklı Bir Rom Söylemiştim Sonu B800'dü Hatırlıyormusun Ne Oldu O Romu Buldunmu Nasıl Bir Rom
Tamam bakarımBenimkine Bir şey Yok Ben Anlamadım Ne Yapcam. Sana Zahmet Duos'a Bakarmısın Duos İçin Varsa Duos İle Değiştireyim Telefonu![]()

Onu bile yollamaz kiB800 Rom İle Senin Romun Arasında Sadece Radyo Var Gerek. Yok Araştırmalara Devam Ediliyor Zaten Huawei'de Rom Çıkartıcak O Telefona Orjinal Güncelleme O Zaman Görücez Neler Olabileceğini Ama Ben Zannetmiyorum 4.4.2 Olmaz Kitkat Gelmez En Fazla 4.3 Olur Gibime Geliyor.
Onu bile yollamaz ki
Bizim telefonlar android 4.2.2 sürümü ile kalacak