taha
Üye
hayır kurmadımEve gidiyim kurucam ben
Sen kurdun mu? Nasil?
hayır kurmadımEve gidiyim kurucam ben
Sen kurdun mu? Nasil?
Hmm ilk benim denememi istiyosun yani. Asphalt8 silip alan acarim sonra indirip oraya romu cikarir kurarim inmesi 1 saat surerhayır kurmadım
İstersen deneme telefonu satmayı düşünüyorum bu aralarHmm ilk benim denememi istiyosun yani. Asphalt8 silip alan acarim sonra indirip oraya romu cikarir kurarim inmesi 1 saat surer
Orijinal oldugu icin bi zarari olmayacakİstersen deneme telefonu satmayı düşünüyorum bu aralar
Root yapmak için Konunun 5.sayfadaki mesajımı inceleS.a Arkadaşlar huawei Y320 Telefonunu kullanıyorumda root atmak için gerekli dosyaları nereden bulabilirim. Nasıl Yaparım .. Teşekkürler.
kardeş Açılmıyor sayfa
Uygulamayı yükle wifi yada mobil veri açık olsun uygulamaya gir root yazan yeri tıkla 2,3 dakika sonra çince uyarı gelir uyarıdan soldakini tıkla telefon yeniden başlatılacak ve rootlamış olduntmm kardeş ben buldum teşekkür ederim nasıl yapıcağım
Bunda sayac filan yok orjinal romu tekrar kurup garantiye yolla sorunu neyse yapilirgaranti kapsamından çıkıyor değilmi eski haline nasıl döndürcem teşekkürler kardeş.Kardeş yapamadım başka bir sayfa çıkıyor

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kendi yaptığım apk bide bunu denegaranti kapsamından çıkıyor değilmi eski haline nasıl döndürcem teşekkürler kardeş.Kardeş yapamadım başka bir sayfa çıkıyor
Bununla root yaptiktan sonrakendi yaptığım apk bide bunu dene
G610 aldim y320 de duruyorBununla root yaptiktan sonra
Supersu indirdim
Supersu'yu acip su kodunu guncelledim
Supersu'yu sisteme kurmadan once /system/app klasorundeki Superuser.apk sildim (root explorer ile)
Supersu'yu sisteme yazdim
Sistemi yeniden baslattim
Cince anlamadigim icin yaptim hepsini
G610 aldim y320 de duruyor
tmm