Huawei Ascend Y320 Custom Rom Ve Root Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

taha

taha

Üye
taha

taha

Üye
Bi önceki huawei y200 telefonu kullanmıştım.bootloderi kapalı recoveryi bölümü aktif olmuyordu ona bile root ve costum rom yüklemiştim romda almancaidi ayarlardan türkçe yapmıştım.
Bunun için tırsmıyorumda satmak için uğraşıyorum.

Hadohan

Üye
S.a Arkadaşlar huawei Y320 Telefonunu kullanıyorumda root atmak için gerekli dosyaları nereden bulabilirim. Nasıl Yaparım .. Teşekkürler.

taha

taha

Üye
S.a Arkadaşlar huawei Y320 Telefonunu kullanıyorumda root atmak için gerekli dosyaları nereden bulabilirim. Nasıl Yaparım .. Teşekkürler.
Root yapmak için Konunun 5.sayfadaki mesajımı incele

• Beğen
Tepkiler: Hadohan

Hadohan

Üye
kardeş Açılmıyor sayfa

Hadohan

Üye
2 side açılmıyor :(

taha

taha

Üye
az bekle cepten zor oluyor
Forumda sorun var galiba
Googleye zhiqupk root yaz yukardan aşağı 5.rus sitesinden indir

Son düzenleme:

Hadohan

Üye
tmm kardeş ben buldum teşekkür ederim nasıl yapıcağım

taha

taha

Üye
tmm kardeş ben buldum teşekkür ederim nasıl yapıcağım
Uygulamayı yükle wifi yada mobil veri açık olsun uygulamaya gir root yazan yeri tıkla 2,3 dakika sonra çince uyarı gelir uyarıdan soldakini tıkla telefon yeniden başlatılacak ve rootlamış oldun

Hadohan

Üye
garanti kapsamından çıkıyor değilmi eski haline nasıl döndürcem teşekkürler kardeş.Kardeş yapamadım başka bir sayfa çıkıyor

KingDroid

KingDroid

Üye
garanti kapsamından çıkıyor değilmi eski haline nasıl döndürcem teşekkürler kardeş.Kardeş yapamadım başka bir sayfa çıkıyor
Bunda sayac filan yok orjinal romu tekrar kurup garantiye yolla sorunu neyse yapilir :oke:

Bootloader kilidini kaldirma iste o zaman garanti disi kalir

Yoksa sorun yok

Linkleri duzelttim

taha

taha

Üye
kendi yaptığım apk bide bunu dene

KingDroid

KingDroid

Üye
kendi yaptığım apk bide bunu dene
Bununla root yaptiktan sonra
Supersu indirdim
Supersu'yu acip su kodunu guncelledim
Supersu'yu sisteme kurmadan once /system/app klasorundeki Superuser.apk sildim (root explorer ile)
Supersu'yu sisteme yazdim
Sistemi yeniden baslattim

Cince anlamadigim icin yaptim hepsini

taha

taha

Üye
Bununla root yaptiktan sonra
Supersu indirdim
Supersu'yu acip su kodunu guncelledim
Supersu'yu sisteme kurmadan once /system/app klasorundeki Superuser.apk sildim (root explorer ile)
Supersu'yu sisteme yazdim
Sistemi yeniden baslattim

Cince anlamadigim icin yaptim hepsini
G610 aldim y320 de duruyor

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Huawei g610 nasıl bir telefon samsungun hangi telefonuna denk yada özellik olarak nedir tam olarak

Üst Alt