huawei ascend y200 uygulama silme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

emrahturan

Üye
    Konu Sahibi
huawei ascend y200 uygulama silme sorunu
Arkadaşlar telefonum huawei ascend y200 rootlu fakat sistemin icindeki uygulamalari silemiyorum ornegin panzer panik diye oyun var telefonun kendi icindeki silinmiyor örneyin gmail sd karta taşınmıyor

emreolol

Üye
evet benim telefondada vardi root attim ve titanium backup programi yukleyip gereksizleri sildim sildim

emrahturan

Üye
    Konu Sahibi
Simdi deneyecegim

emrahturan

Üye
    Konu Sahibi
Titanium backup yükledim panzer paniği kaldır dedim apk bulunamadi dedi acaba pro sürümunumu yüklesem

- - - Eklendi - - -

Telefonum rootlu yada ben oyle sanıyorum

emreolol

Üye
Titanium backup yükledim panzer paniği kaldır dedim apk bulunamadi dedi acaba pro sürümunumu yüklesem

tel rootlumu emrah degilse eger olmaz.
ve evet internetten pro surumu bulursan kesin olur ayni sorunlari yasadim.

telefonu aldiginda rootlu olmuyor sen root attiysan baska atmadiysan at hem.bu arada tel garantili ise root atma cunku garanti belgesi gecersiz oluyor

- - - Eklendi - - -

ikinci el mi aldin

emrahturan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim bide proyu bi yükliyim sonra sana dönerim

emrahturan

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyooo abi telefon garantili root attım kernel attım az once titanium backup proyuda yükledim documents to go yu sildim igo navigasyonu yedekledim fakat panzer panic diye bisey var 5mb, ne yaptıysam silemiyorum cildirmaya az kaldi doktorum nerde

- - - Eklendi - - -

Root attım ama bi fark göremiylrum acaba yanılıyormuyum yanlısmi rootlu telefonda super user yüklü

emreolol

Üye
dogru super user yuklu ise dogrudur. peki ozaman Apk uninstaller
uygulaması ile de onları silebilirsiniz

- - - Eklendi - - -

yada android mate programida olur

- - - Eklendi - - -

Uygulamayı indirdikten sonra sizden
SuperUser yetkisi isteyecek bu seçeneği
onaylayınız. “Allow” demeniz gerekmekte.
Daha sonra File Explorer kısmına geçiniz. /
system/app yazınız! buradan istediğiniz
uygulamaların APK ve ODEX dosyalarını
seçiniz ve siliniz.

emrahturan

Üye
    Konu Sahibi
Bide bunu deniyim

- - - Eklendi - - -

System/app yazdım hersey var panzer panic gene yok yapılmıyor abi ne yaptıysam olmuyor

emreolol

Üye
halbuki benim ilk seferde oldu sen o super useri bosverde gercekten root attugina eminmisin ve gercekten canini sikiyorsa rom at gitsin hic bir gereksiz program kalmiyor tabi rom atmasini biliyosan

emrahturan

Üye
    Konu Sahibi
Rom attım telefon açılmadi açılış ekraninda huawei ascend yazisimda takılır kaldi sonra backup yaptım anca kurtardim

emreolol

Üye
Rom attım telefon açılmadi açılış ekraninda huawei ascend yazisimda takılır kaldi sonra backup yaptım anca kurtardim

oha emrah kardes sakin ol biliyosan yap dedim bu arada her rom olmaz teline gore bul yap tehlikeli bu isler ama kesin cozum rom atarsan gereksiz programlar silinir

- - - Eklendi - - -

bu arada butun romlar iyi degil en iyi romu bulmaya calis bazi romlar kusurlu

emrahturan

Üye
    Konu Sahibi
Cmw miydi neydi gene bu siteden aldım yakıcaktim az daha telefonu varmi bu telefona gore bi rom onere bileceğiniz

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Myhuawei.net/forum a gir y200 bölümüne gir orada rom var ve romu wipe data vs. işler yaparak kuracaksın

emreolol

Üye
yada sen bunlari bosver illaki silmenmi lazim gizle bunu kimse gormez sende rahatsiz olmazsin launcher lerin bazilarinda bu ozellik var

emrahturan

Üye
    Konu Sahibi
:) abicim simdi telefonun hafızasi zaten düşük oldugu için silmek istiyorum bu telefona ne yüklesem hafıza şişiyor HELP !!!

- - - Eklendi - - -

Yavuzbey simdide onu denicem bakalım

- - - Eklendi - - -

Ya adamin teki yazmış gta 3 oynuyorum bende i go açık olsun hemen ısınıyo huawei ascend y 200 su soğutmalimi kullanıyosun dicem adamada forumda adamı bulamıyorum

emreolol

Üye
:) abicim simdi telefonun hafızasi zaten düşük oldugu için silmek istiyorum bu telefona ne yüklesem hafıza şişiyor HELP !!!

- - - Eklendi - - -

Yavuzbey simdide onu denicem bakalım

- - - Eklendi - - -

Ya adamin teki yazmış gta 3 oynuyorum bende i go açık olsun hemen ısınıyo huawei ascend y 200 su soğutmalimi kullanıyosun dicem adamada forumda adamı bulamıyorum

hafiza sorunu ise yavuz katdeson dedigini yap hafizada olur telefonda rahatlar

- - - Eklendi - - -

:d:

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Bende gta3ü swap ile çok rahat oynuyorum

Üst Alt