yavuzbey07 Üye http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/huawei-ascend-y200-u8655-kernel-720392.html
muozka Üye Swapper Anlatsana yapiyom ama cok uzun sürüyor yapmasi ve 8 gb hafiza karti aldim - - - Eklendi - - - ve yavuzbey07 demisdi ki 8 gb de 1000 yap diye bende yapdim ama oldu mu bilmiyorum
Swapper Anlatsana yapiyom ama cok uzun sürüyor yapmasi ve 8 gb hafiza karti aldim - - - Eklendi - - - ve yavuzbey07 demisdi ki 8 gb de 1000 yap diye bende yapdim ama oldu mu bilmiyorum
muozka Üye hyr isin istemedi ne zamn yeni rom ne zamn cikar - - - Eklendi - - - bende supersu diye bir program denedim onda izin istiyor - - - Eklendi - - - ama varsayilan superuser - - - Eklendi - - - ve bu son romda 4.0 android yok ki - - - Eklendi - - - ve bu son romda 4.0 android yok ki
hyr isin istemedi ne zamn yeni rom ne zamn cikar - - - Eklendi - - - bende supersu diye bir program denedim onda izin istiyor - - - Eklendi - - - ama varsayilan superuser - - - Eklendi - - - ve bu son romda 4.0 android yok ki - - - Eklendi - - - ve bu son romda 4.0 android yok ki
yavuzbey07 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdaki adımları uygula alican - - - Eklendi - - - ksk ne yazıkki 4.0 gelmiyecek gibi ben biraz uğraştım ama download modu bile açamadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdaki adımları uygula alican - - - Eklendi - - - ksk ne yazıkki 4.0 gelmiyecek gibi ben biraz uğraştım ama download modu bile açamadım
alican58550 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız almanlardan şu programı aldım bundada direk açılıyor root cmd fakat waiting for device diyor devamını bulsam bu programda bir çok şey var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız almanlardan şu programı aldım bundada direk açılıyor root cmd fakat waiting for device diyor devamını bulsam bu programda bir çok şey var.
yavuzbey07 Üye telefonu açarken ses kısma + güç düğmesine basılı tut Huawei yazısında takılı kalacak orada usb kabloyu tak ve cmd yi aç
telefonu açarken ses kısma + güç düğmesine basılı tut Huawei yazısında takılı kalacak orada usb kabloyu tak ve cmd yi aç