HUAWEİ Ascend Y 200

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
HUAWEİ Ascend Y 200
HUAWEİ Asyend Y 200 modeltelefonum var öncelikle sorunum android marketten uygulama indirdiğim zaman hafıza dolu diyor telefon hafızası 160 megabyt gibi birşey hafıza kartım 2 gb neden hafıza kartına atmıyor arkadaşlar? sorunum bu forumda dolaştığımda ise root edip telefondan hafıza kartına taşımak için bir uygulama var ama bunun için root yapmam gerekiyor ama forumdaki asyend y200 root etme konusundakini ben yapamadım yada olmuyor arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Alican benim profilime gir oradan tüm konular de oradan root rehberine gir Direnishin konusundaki hatalı

Konu Sahibi

olmuyor kardeş entere bastığımda cmd ekranı kapanıyor

Evet Benim konum hatali sen hata yapmissin bnde incelemeden alinti yaptigim icin benim konumda hatali olmus . Bir Onceki Yaptigim Arsiz yorum icin ö.d .

MasteLaa

Üye
Birbirimize karşı ''Lan'' kelimesi ve küçük düşürücü kelimeler kullanmayalım lütfen.

Kusura Bakma İnsan Herzaman herseyi hazmedemiyor.

Tepkiler: MasteLaa
Direnish ben senin konun altına yazdım ama heralde okumadın hatalı diye bende yazarken yazıyı kafam nerdeydi allah bilir.

- - - Eklendi - - -

benim hatam ,sadece senin konundaki sondaki yazı hatalı okadar kızmana gerek yokki.

- - - Eklendi - - -

alican adb.exeyi açmayacaksın harfiyen uyguladığına eminmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...