HUAWEİ Ascend Y 200

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican58550

Üye
    Konu Sahibi
HUAWEİ Ascend Y 200
HUAWEİ Asyend Y 200 modeltelefonum var öncelikle sorunum android marketten uygulama indirdiğim zaman hafıza dolu diyor telefon hafızası 160 megabyt gibi birşey hafıza kartım 2 gb neden hafıza kartına atmıyor arkadaşlar? sorunum bu forumda dolaştığımda ise root edip telefondan hafıza kartına taşımak için bir uygulama var ama bunun için root yapmam gerekiyor ama forumdaki asyend y200 root etme konusundakini ben yapamadım yada olmuyor arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Alican benim profilime gir oradan tüm konular de oradan root rehberine gir Direnishin konusundaki hatalı

alican58550

Üye
    Konu Sahibi

olmuyor kardeş entere bastığımda cmd ekranı kapanıyor

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
Evet Benim konum hatali sen hata yapmissin bnde incelemeden alinti yaptigim icin benim konumda hatali olmus . Bir Onceki Yaptigim Arsiz yorum icin ö.d .

MasteLaa

MasteLaa

Üye
yavuz kardesim bak agzimi bozucan daha acemisin benden sona aldin y200ü simdi profesyonel mi oldun ? Root Rehberini Senden Alinti Yaptim Yani senin konum Gir konunun altinda ne yaziyor oku bakalim alinti yaptigim yaziyor. insan bu kdarda karalanmaz ayip
Birbirimize karşı ''Lan'' kelimesi ve küçük düşürücü kelimeler kullanmayalım lütfen.

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
Kusura Bakma İnsan Herzaman herseyi hazmedemiyor.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kusura Bakma İnsan Herzaman herseyi hazmedemiyor.
Olsun forum yeri olduğu için dikkat etmek gerekiyor ki sonuçta direk sözle ifade etmiyoruz yazıyoruz :) Sadece uyarmak istedim ve mesajını düzenle bence uyarı alma :)

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
Sen Demeden Once Duzelttim Bile :)

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Direnish ben senin konun altına yazdım ama heralde okumadın hatalı diye bende yazarken yazıyı kafam nerdeydi allah bilir.

- - - Eklendi - - -

benim hatam ,sadece senin konundaki sondaki yazı hatalı okadar kızmana gerek yokki.

- - - Eklendi - - -

alican adb.exeyi açmayacaksın harfiyen uyguladığına eminmisin ?

sanal hacker

sanal hacker

Üye
hatalı

alican58550

Üye
    Konu Sahibi
evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt