Huawei Ascend P7 de akıllı kapak modu çalışmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

irresali

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ascend P7 de akıllı kapak modu çalışmıyor!
arkadaşlar netten bu kılıfı aldım akıllı kapak uygulamasını da açtım ancak pencereye ne gelen var ne giden kullanabilen ya da nasıl olduğunu bilen arkadaşlar yazabilir mi? Normal kapaklı alsam daha iyiydi çalışmıyorsa tühh

mrzstyl

mrzstyl

Üye
dandik mal göndermişlerdir sana belki telefonculardan alsaydınya hem denerdin

irresali

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncularda bulamadık kardeş vodafone da yokmuş avea biz daha o seriyi getirmedik aksesuarı nasıl gelsin dedi bi garip yani durum eminönüne b,ile gittim her yeri hasıcılar hanını da yok akıllı kapak yok olanlar da akıllı falan değil chip olması lazımmış chipli olan yok bilen varsa söylesin de gidip ordan alıyım dostlar parasında falan değilim bu özelliği var kullanayım...

ilhamikd

ilhamikd

Üye
Bence cok gereksiz bisey yani hevesinizi kirmiş gbi olmayayimda hem o özellik benim bildiğim sorunlu ve eger isteyen arkadaslar varsa alisveris sitelerinde bulabilirler ben cok denk geldim..

irresali

Üye
    Konu Sahibi
Bence cok gereksiz bisey yani hevesinizi kirmiş gbi olmayayimda hem o özellik benim bildiğim sorunlu ve eger isteyen arkadaslar varsa alisveris sitelerinde bulabilirler ben cok denk geldim..
ben hiç denk gelemedim özellikle satıcılara sordum 2 kere ayrı ayrı kılıf aldım 2si de çakma çıktı iade ettim, nerede varsa söyleyin ordan sipariş edeyim?

manili

Üye
Aynı mesajı bir kaç foruma yazdım.Bir çok forumda p7 modelinde s view kılıfın çalışmadığı yazılmış. Ben iki gün önce ereyon dan p7 aldım. Kılıfı ise yaşadığım yerden çakma aldım 20 tl çin işi. Tabi ki beklenen sonuç çalışmadı. Ben de şeffaf pencerenin hemen üzerindeki yuvarlak mıknatısı içeriden hırpalamadan ayırıp çıkardım ve mıknatısı çevirdim. Sonuç mükemmel hiç bir ayar yapmadan direk çalıştı. Basit bir yapıitırıcı ile tekrar ayırdığım yeri yapıştırdım.
Denemenin yolu: kılıfı çıkarıp telefona terskapatın ama mıknatısın yerine dikkat edin. Çalışıyorsa hemen operasyona başlayın.

kdr1903

kdr1903

Üye
ben de kullandım kardeşim. ascend p7 de öndeki ışık sensörüne duyarlı bi akıllı kapak modu var ama bende de çalışmıyor. kapakla alakası yok. telefonla alakalı bi durum

sotkalı

sotkalı

Üye
Emui 3.0 Kullananlar === Ayarlar / ... Diğer / Akıllı Kapak modunu aktif hale getirmediğiniz sürece akıllı kapak aktif hale gelmez. Piyasada k en dandik kapakları kenara atın mıknatıs bile tutsanız ekran kapak moduna geçer. Telefon ayarlarını yapın sorun düzelir. İyi Forumlar :)

roster

Üye
Bende P7 kullanıyorum.Akıllı kılıftan aldım çokta memnunum .İhtiyacı olan bana ulaşabilir.Tel:5364516060 Bende vodafone bayisiyim.Hertürlü aksesuar bulunur .

Üst Alt