Huawei Ascend P6'nın Tükenen Stokları Yenilendi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Ascend P6'nın Tükenen Stokları Yenilendi

Huawei Ascend P6'nın Türkiye'deki satış performansından oldukça memnun

18 Haziran 2013 tarihinde Londra’da lanse edilen ve Türkiye’deki tüketicilerle buluşan Huawei Ascend P6, büyük beğeni topladı.
İlk Stokları Tükenen Huawei Ascend P6 Yeniden Raflardaki Yerini Aldı
Huawei, kağıdın inceliğinden ilham alarak çağdaş yaşam tarzının her anına keyifle eşlik edecek bir anlayışla tasarladığı Ascend P6 modelinin Türkiye’de büyük bir ilgiyle karşılandığını duyurdu. Türkiye’deki ilk partisi çok kısa sürede tükenen ürün, stokların yenilenmesiyle tekrar satışa sunuldu.



Huawei, 2 Eylül itibariyle Türkiye’de satışa sunulan ve ilk partisi hızla tükenen dünyanın Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği, EISA (European Consumer Smartphone 2013 – 2014) ödüllü, Huawei Ascend P6’nın yeniden raflardaki yerini aldığını duyurdu.

Huawei Ascend P6’nın her biri üzerinde düşünülmüş sayısız ince detayın yalın ve etkileyici bir birleşimi olduğunu ifade eden Huawei Cihaz yönetimi Orta Asya ve Kafkasya bölgesi direktörü Bill Zhu, “Huawei’nin Türkiye’deki tüketicilere verdiği önemin bir göstergesi olarak, Türkiye Huawei Ascend P6’nın dünyada öncelikli olarak piyasaya sürüldüğü ülkeler arasındaydı. İlk kez Vodafone Cep Merkezleri’nde satışa sunulan birinci partinin çok kısa sürede tükenmesi, Huawei Ascend P6’nın tüketicilerin kalbine dokunan bir ürün olduğunu gösteriyor. Ürüne yönelik ciddi bir taleple karşı karşıyayız. Yeni gelen stoklarla birlikte ürünün yeniden raflardaki yerini aldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.



Ascend P6 Güncellemelerle Daha da Zenginleşiyor
Huawei, ürünün özgün tasarımına verdiği önemin yanı sıra düzenli olarak sunduğu yazılım güncellemeleriyle Huawei Ascend P6’nın sunduğu deneyimi zenginleştirmeye devam ediyor. Huawei Ascend P6 için yayınlanan en yeni yazılım sürümü sayesinde Ascend P6 sahipleri, birbirinden farklı yepyeni temaları telefonlarına indirerek cihazlarını kişiselleştirebiliyorlar.
Yazılım güncellemesi, aynı zamanda tüketicilerin üründen daha fazla keyif almalarını sağlamayı amaçlayan çok sayıda iyileştirme de içeriyor.
 


Üst Alt