Huawei Ascend Mate Vs Discovery Vs Galaxy Win Vs Moto G

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ascend Mate Vs Discovery Vs Galaxy Win Vs Moto G
İyi günler maxicep ailesi şu sıralar telefon alma arifesindeyim kafamda bu modeller var galaxy note yada 2.el note 2 de alabilirim (s pen cezbediyor) ne kadar aradımsa şu ascend mate nin ekran kartini ogrenemedim yardimci olursaniz sevinirim .

fatihcvk

fatihcvk

Üye
Oncelikle sana da iyi gunler hemsehrim, tavsiyem moto g ya da ekrana bagli olarak ascend mate de alabilirsin. Bu arada mate in ekran karti "32 bit true color" diye geciyor ( arm tabanli )...

roguetroper

roguetroper

Üye
buyuk ekran istiyosan mate al yada discavery onerim

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Galaxy Win'in listede yer alması saçma. Diğer üçü arasından tavsiyem Moto G. Kendim de almak için bekliyorum.

roguetroper

roguetroper

Üye
p6 oyunlarla ılgılı sorunlar cıkarıyomus zaten markası hıc saglamlılık hıssı vermıyo.Onun yerıne moto g yada dıscovery al tanınmıs telefonlar her zaman ıyıdır

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
aslinda motog discoveryden daha iyi ama kamera, tasarim, ekran,hafiza karti olarak discovery daha iyidir

fatihcvk

fatihcvk

Üye
Seceneklerin arasinda yok ama nexus 4 oneririm. Gerek islemci, gerek grafik islemcisi (adreno 320) , gerek guncelleme olarak...

Fatic

Fatic

Üye
p6 oyunlarla ılgılı sorunlar cıkarıyomus zaten markası hıc saglamlılık hıssı vermıyo.Onun yerıne moto g yada dıscovery al tanınmıs telefonlar her zaman ıyıdır
Huawei markasi hakkinda pek bi bilgin olmadgi belli kullandgin internet bile onlarin alt yapi malzemeleri ile uretiliyo ama telefon konsunda Türkiyeye pek güvenmiyorlar.

fatihcvk

fatihcvk

Üye
Huawei markasi hakkinda pek bi bilgin olmadgi belli kullandgin internet bile onlarin alt yapi malzemeleri ile uretiliyo ama telefon konsunda Türkiyeye pek güvenmiyorlar.
bildigim kadarli ile turkiyenin altyapisi 2015 e kadar zte ye emanet ...

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi

simdi bu 847 mi yoksa 100 :tl: mi

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
pardon 1000 :tl: yazicaktim

Üst Alt